2777
2789
عنوان

این چرا همچینه

145 بازدید | 17 پست

یکی پسر هست ازم خوشش میاد هی منو میبینه لبخند جلوم چیکار که نمیکنه بعد منم انقد بهش توجه کردم بشدت که فکر کنه عاشقشم ازم دوری کنه ولی برعکس شده بجای اینکه دوری کنه داره بیشتر خودشو بهم نزدیک میکنه 🤣💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چرا کسی نیستتت

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالت بهتره الان ؟ تونستی بیخیال ح بشی

نوچ اما بجاش این پسره ولکن نیست🤣💔

کلا با پسرا درگیری 🤣 اگه پسره بد نیست و دوست داره یکم نزدیکش شو .. ببین چجوریهراه خوبیه واسه اینکه ...

دیروز یه پسره دوست ح فکر کنم داشت میومد من دیدمش یهو چهرمو دید سریع خندید لبخند زد بخدا چشونه اینا 🤣💔

دیروز یه پسره دوست ح فکر کنم داشت میومد من دیدمش یهو چهرمو دید سریع خندید لبخند زد بخدا چشونه اینا � ...

وای میفهمم چی میگی وقتی با یکیشون یخورده اوکی میشی یا بهش رو میدی دوستاش میوفتن دنبالت 

الان دوستش ابنجوری بوده که داش ای همون دخترس که بهت گفت برات‌ میمیره🤣

🫶🏻
وای میفهمم چی میگی وقتی با یکیشون یخورده اوکی میشی یا بهش رو میدی دوستاش میوفتن دنبالت الان دوستش اب ...

یا خدا من حتی نزدیک پسره هم نشدم فامیل ح به ح گفت که من دوسش دارم وگرنه تا الان ح فکر میکرد ازش متنفرم فامیلش گند زد حالا پسره فکر میکنه عاشقشم به تمام دوستاش گفته خدا

با یه پسری دوستم ،صمیمی نیستیم درحد احوال پرسی و اینا حرف میزنیم باهم، فقط چند روز پیش رفتم بیرون دونفر گفتن عه سلام نفس خوبی ؟ من گفتم شماها منو از کجا میشناسین گفتن دوست مبینیم

🫶🏻
یا خدا من حتی نزدیک پسره هم نشدم فامیل ح به ح گفت که من دوسش دارم وگرنه تا الان ح فکر میکرد ازش متنف ...

اره مطمعن باش 

تا یه دختری سلام میکنه بهشون میرن به همه میگن که فلانی عاشقم شده روم کراشه دیوونمه

🫶🏻
با یه پسری دوستم ،صمیمی نیستیم درحد احوال پرسی و اینا حرف میزنیم باهم، فقط چند روز پیش رفتم بیرون دو ...

یا خدا من فکر میکرد دوست ح ازم خوشش میاد هی خودشو میچسبونه بهم کارای دیگه حتی داداش ح هم همینطور یا م داداش دوستم خودشونو میمالونن بهم

اره مطمعن باش تا یه دختری سلام میکنه بهشون میرن به همه میگن که فلانی عاشقم شده روم کراشه دیوونمه

پسرا چه اشغالین متنفرم از اینجوری ها من کلا از کسایی خوشم میاد که پاک پاک باشن نه اکس هیچی نداشته باشن پاک پاک و کلا اگه عاشق یکین یا اون عاشقشونه فقد تو دل نگه دارن متنفرم

پسرا چه اشغالین متنفرم از اینجوری ها من کلا از کسایی خوشم میاد که پاک پاک باشن نه اکس هیچی نداشته با ...

اره پسرا خیلی اشغالن، شاید باورت نشه کراش نزدم تاحالا رو هیچ‌پسری

چون از بچگی یه دوستی داشتم که هربار با یه پسری تو رابطه بود ،از ۱۵ سالگی شروع کرد و دیدم که چه کارایی میکردن باهاش ،اون از تجربه هاش درس نگرفت ولی عبرت شد واسه من که سمت پسری نرم ،فقط یه اکس دارم که همینم زیادیه بنظرم 

🫶🏻
اره پسرا خیلی اشغالن، شاید باورت نشه کراش نزدم تاحالا رو هیچ‌پسریچون از بچگی یه دوستی داشتم که هربار ...

من تاحالا اکسم نداشتم دست به پسر فامیل هم نزدم کراش ۷میلیارد دارم البته بازیگر خواننده بلاگر تیک تاکر کلا کره ای اینجور چیزا 

منم این پسره از ۱۰سالگی دوست دختر بازی رو شروع کرده تا الان اصلا نمیدونم بدرد چیشون میخوره اصلا هم عاشق نیستن کلا