یکی پسر هست ازم خوشش میاد هی منو میبینه لبخند جلوم چیکار که نمیکنه بعد منم انقد بهش توجه کردم بشدت که فکر کنه عاشقشم ازم دوری کنه ولی برعکس شده بجای اینکه دوری کنه داره بیشتر خودشو بهم نزدیک میکنه 🤣💔
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
وای میفهمم چی میگی وقتی با یکیشون یخورده اوکی میشی یا بهش رو میدی دوستاش میوفتن دنبالت الان دوستش اب ...
یا خدا من حتی نزدیک پسره هم نشدم فامیل ح به ح گفت که من دوسش دارم وگرنه تا الان ح فکر میکرد ازش متنفرم فامیلش گند زد حالا پسره فکر میکنه عاشقشم به تمام دوستاش گفته خدا
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
با یه پسری دوستم ،صمیمی نیستیم درحد احوال پرسی و اینا حرف میزنیم باهم، فقط چند روز پیش رفتم بیرون دونفر گفتن عه سلام نفس خوبی ؟ من گفتم شماها منو از کجا میشناسین گفتن دوست مبینیم
اره مطمعن باش تا یه دختری سلام میکنه بهشون میرن به همه میگن که فلانی عاشقم شده روم کراشه دیوونمه
پسرا چه اشغالین متنفرم از اینجوری ها من کلا از کسایی خوشم میاد که پاک پاک باشن نه اکس هیچی نداشته باشن پاک پاک و کلا اگه عاشق یکین یا اون عاشقشونه فقد تو دل نگه دارن متنفرم
چون از بچگی یه دوستی داشتم که هربار با یه پسری تو رابطه بود ،از ۱۵ سالگی شروع کرد و دیدم که چه کارایی میکردن باهاش ،اون از تجربه هاش درس نگرفت ولی عبرت شد واسه من که سمت پسری نرم ،فقط یه اکس دارم که همینم زیادیه بنظرم