2777
2789
عنوان

از تغییر و قضاوت مردم‌میترسم

206 بازدید | 15 پست

من علاقه ام رو پیدا نکرده بودم بخاطر همین گمراه بودم خانوادم تصمیم گرفتن منم رفتم حسابداری ولی اصلا دوسش ندارم هیچی هم ازش نمیدونم فوق دیپلمشو دارم از طرفی یه دایی وکیل دارم یکی از دایی هامم سردرفتره زندگیه اینارو دیدم دلم‌میخواد وکیل بشم هم برام راحت تره فهمنیدش درسته کلمات قلبمه و سلمبه داره ولی شدنیه الان داشتم‌کتاب حد و قصاص میخوندم‌برام کاملا قابل فهم بود و الان اون چیزایی که خوندم یادمه دوست دارم برم پیام نور حقوق ثبت نام بر وکالت بخونم اینم بگم وضعیت خانوادم از نظر مالی زیاد خوب نیس الان و باید خودمم کار کنم مخارجم دربیاد از طرفی حسابداری رو از اول نخوندم دوسال دیگه هم برم باز تا کارشناسی میدونم میخوام‌توش مثل اسکلا باشم و گیج بزنم از طرفی سنم داره میره بالا خانوم میگن‌زودتر لیسانس بگیر آزمون استخدامی شرکت کن دیگه موندم از بین این دوتا راه کدوم‌رو انتخاب کنم اینم‌بگم‌همیشه عاشق این بودم آدم بزرگ و پولداری بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قضاوت مردم در همه موارد اشتباه تو این مورد که اصلا هیچ هم به حساب نمیاد تحصیل خوبه اما تحصیل بی فایده بدرد نخور تر از بیسوادیه برو دنبال علاقه و انگیزه ات قرار نیست عبرت آیندگان باشی یه تغییری بکن که دو روز دیگه که به این روز فکر میکنی به خودت افتخار کنی

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

یعنی چجوری؟

لیسانس حقوق هم بگیری باید آزمون وکالت بدی آزمونش سخته خیلی باید لااقل یکسال بکوب بخونی برای آزمونش اگه اینا رو تو وجود خودت میبینی شرکت کن اگه نه که باز هر طور صلاح خودته

هردوشون خوبن به نظرم

دخترعموی من حسابداری پیام نور خوند الان کارمند بانکه تو یه سال وضعش ازین رو به اون رو شد

آزمون وکالت هم خیلیییی سخته خیلیا رو دیدم چندین سال امتحان میدن و رد میشن ولی اگه قبول بشی و وکیل معروفی بشی نونت تو روغنه قطعا

دیگه خودت ببین برای کدومش دوس داری تلاش کنی

یعنی چی عزیزم یعنی دوسال میخونی لیسانس بهت میدن ؟؟رشته حقوق ثبتی ؟؟

اره  درصورتی که کاردانی رشته ی دیگه هم داشته باشی

میتونی کاردانی به کارشناسی توی دانشگاه آزاد بدون کنکور حقوق ثبتی بخونی 

یا اگر لیسانس رشته ی دیگه داشته باشی میتونی با دوسال یه لیسانس دیگه بگیری