بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا ازش به دل نگی بعضیا تو عروسی خودشون از خوشی قاطی میکنن،به خدا دختر دایی من حالت پلک زدن و لحن حرف زدنشم عوض شده بود خنده دار که همه گفتن تین چرا اینجوری شده پادشاهی کجارو به نامش زدن حالا ما همه زودتر از اون ازدواج کرده بودیم شوهرامونم کم از شوهر اون نبودن
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
وا ...خب نرید وقتی طرز فکرش اینه ...حالا شاید ارتباطی به شما نداره یکی از دوستای من هم شب عروسیش با من همین مدلی رفتار میکرد بعدا فهمیدم دست بند مادر شوهرش که دستش بوده داخل آتلیه افتاده و گم شده و دیگه پیدا نشده ..کلا دعواشون بود پشت سر ولی مایی که مهمون بودیم خبر نداشتیم خلاص شب عروسی بحث زیاده شاید بخاطر شما نیست این رفتار