2777
2789
عنوان

به این مهمونی برم❓️

179 بازدید | 19 پست

عروسی کسی بود ک همسن منه تو فامیل دیشب

اقوام نزدیک 

هم تو عزوسی هم حنا بندون جواب سلام من و مامانمم نداد😐😐😐من باهاش رقصیدم روش و اونور کرد

امروزم دعوتیم 

مامانم میگ نیای میگن حسوده

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااا فکر می‌کنه حسودی می‌کنی بزار این مدال افتخار و بهش بده توهم برو خوشی آت کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بابا ازش به دل نگی بعضیا تو عروسی خودشون از خوشی قاطی میکنن،به خدا دختر دایی من حالت پلک زدن و لحن حرف زدنشم عوض شده بود خنده دار که همه گفتن تین چرا اینجوری شده پادشاهی کجارو به نامش زدن حالا ما همه زودتر از اون ازدواج کرده بودیم شوهرامونم کم از شوهر اون نبودن 

کسی نمیگه حسوده ذهنیت مامانت اینجوریه 

تو نرو بگو نمیخوام بیام 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
بابا ازش به دل نگی بعضیا تو عروسی خودشون از خوشی قاطی میکنن،به خدا دختر دایی من حالت پلک زدن و لحن ح ...

اخه شب قبلشم همین بود

روشو اونور میکرد

رفتم بغلش کنم ک‌شید کنار

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄

خیرچون همسنیم و اون ازدواج کرده رو هواس

وا ...خب نرید وقتی طرز فکرش اینه ...حالا شاید ارتباطی به شما نداره یکی از دوستای من هم شب عروسیش با من همین مدلی رفتار میکرد بعدا فهمیدم دست بند مادر شوهرش که دستش بوده داخل آتلیه افتاده و گم شده و دیگه پیدا نشده ..کلا دعواشون بود پشت سر ولی مایی که مهمون بودیم خبر نداشتیم خلاص شب عروسی بحث زیاده شاید بخاطر شما نیست این رفتار