2777
2789
عنوان

کنکورررررر

114 بازدید | 18 پست

بچها تروخدا بیاین بگین من چیکار کنم از بس نمیدونم چیکار کنم چندروزه نمیتونم درس بخونن عصابم بهم ریخته

امسال دوازدهم تجربیم چون پدرم فوت شد خوب نخوندم تا الان.. مدرسهم میرفتم الان مدرسرو ول کردم میخوام از اول شروع کنم قشنگ بخونم.. نهایی یازدهمم خراب کردم 

میخوام واسه ی دندون پشت بمونم .. بنظرتون امسال چیکار کنم؟با توجه با کنکور نظام جدید نظر بدین

۴۰ درصد معدل دوازدهمه ۲۰ درصد یازدهم و ۴۰ درصد کنکور

امسال هدفم اینه فقط نهایی یازدهمو ترمیم کنم و دوازدهمو نهایی بدم و از تابستون بکوب واسه ی کنکور بخونم؟نظر شما چیه خواهشا بگین..

الانم نگین از الان بخونی میشه چون هیچکس صفر باشه از الان نمیتونه دندون بیاره..

اره درست میگی با پایه صفر تا کنکور امسال نمیشه دندون اورد

تو امسال تمرکزتو بزار واسه امتحانا

کنکور حتی ثبت نام هم نکردی؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره هدفت خوبه

فقط دیگه دو دل نباش

و با جدیت شروع به مطالعه بکن

از همین الانم وقت کمه برای نهایی چون کلی سخته

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

اره درست میگی با پایه صفر تا کنکور امسال نمیشه دندون اوردتو امسال تمرکزتو بزار واسه امتحاناکنکور حتی ...

اره کردم ولی نمیدونم تیرم ثبت نام کنم یا نه

اخه پول الکیم دارم میدم حداقل میتونم یه کتاب تست بخرم با پولش از طرفیم میرم سر جلسه امادگیم بیشتر میشه

نهاییارو بالای ۱۹ میگیرم همشو سال بعدم فارسی و زیستو و اونایی ک ۲۰ نشدمو یبار دیگه نهایی میدم تا ترا ...

نه تمام انرژی ات رو بگذار که همین امسال درست پیش بری و نمرات خوب بگیری

چون شاید سال بعد مثل امسال لغو ترمیم مجدد باشه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

نه تمام انرژی ات رو بگذار که همین امسال درست پیش بری و نمرات خوب بگیریچون شاید سال بعد مثل امسال لغو ...

امسال ترمیمو برنداشتن که..

بعد دوازدهمو من امسال نهایی میدم ترمیم نمیکنم که بازم سال بعد میتونم ترمیم کنم

بنظرتون از تابستون کنکورو شروع کنم دندون میشه اورد دیگه؟چون همه میگن خیلی سخته باید دوسال بخونی

شایدم من اطلاعاتم کافی نیس.. واسه دندون و پزشکی تازه شروع کنی چقدر وقت میخواد حداقل؟)میدونم تو هر فردی متفاوته

من هوشم خوبه ساعت مطالعمم بالاست از پنجومیم پامیشم ۶ استارت میزنم تقریبا ۱۲ ساعت میخونم بعضی روزام ۱۰ ساعت

الان همون نهایی یازدهم زیاده یکم تو این مدت و هرسال ضرایب درسا فرق داره مثلا نوزده سال دیگه یکم صریبش بیشتر از ۱۹ پارسال و امساله برای همین میگم درسای دوزدهم و یازدهم با ضرایب کم رو بخون و ترمیم بزن ولی زیست شیمی دینی فارسی و ریاضیو فیزیک رو بزار دوازدهم. اگه تو ابن چند ماه تونستی ریاصی و فیزیک یازدهم رو هم بخون که اونم ترمیم کنی سال بعد فقط ریاضی و فیزیک دوازده بمونه.

اگه هم خواستی بیا باهم بخونیم چون منم دندون دوست دارم ولی متاسفانه شرایطش نبوده بخونم...

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

امسال ترمیمو برنداشتن که..بعد دوازدهمو من امسال نهایی میدم ترمیم نمیکنم که بازم سال بعد میتونم ترمیم ...

گفتم ترمیم مجدد

یعنی امسال ترمیم زدی شاید سال بعد دوباره نتونی ترمیم بزنی

پس اگر درسی رو خوب مسلط نبودی نرو سر جلسه که فرجه برای ترمیم داشته باشی سال دیگه 

ببخشید یکم بد گفتم‌منطورم این بود درسای زیست دینی فارسی  و شیمی رو بزار سال بعد با کنکور ترمیم بزن چون صرایبش هرسال تغییر میکنه 

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

داداشم امسال دوازدهم بود و دارو آورد

بخوای اصولی بخونی

واقعا میتونی

به این حرف های گوش نده

نه ناامید باش و نه رویایی فکر کن

میشه 

الان همون نهایی یازدهم زیاده یکم تو این مدت و هرسال ضرایب درسا فرق داره مثلا نوزده سال دیگه یکم صریب ...

تو هم میخوای همینکارو کنی؟

اخه من امسال چون دوازدهمم نمیتونم یه درسو نهایی ندم چون میوفتم...

گفتم ترمیم مجددیعنی امسال ترمیم زدی شاید سال بعد دوباره نتونی ترمیم بزنیپس اگر درسی رو خوب مسلط نبود ...

اها یازدهمو امسال میخوام ترمیم بزنم بیشتر وقتمو میزارم رو اون