2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم

83 بازدید | 7 پست

سلام معذرت که واضح میگم قبلا دوره هام ۲۳ روزه بود ولی بخاطر تنبلی تخمدان دارو دادن دارو رو نصفشو خوردم دوماه پیش پریود خیلی سنگینی داشتم ماه قبل هم پریود سبک کشدار و صورتی ماه قبل پنجم پری شدم دو دوره شده هر ۲۷ روز الان ۵ اسفنده باید ۳،۴ روز پیش میشدم بی بی چک زدم یه خط کمرنگ کنار خط اصلی اومد یکی دوبار هم لک قرمز کشدار داشتم ولی قطع شد دکتر آزمایش نوشت باردار نبودم سرم به شدت درد میکنه حالم خیلی بده سینه چپم درد داره و تیر میکشه چرا پریود نمیشم بنظرتون کسی بوده اینطور باشه

یه حبه سیر رو ریز خرد کن بریز داخل قاشق و مثل شرب قورت بده لازم نیست بجوی و یه لیوان آب بریز دنبالش سه روز ادامه بده حتما پریود میشی گلم منم این مشکلو داشتم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه حبه سیر رو ریز خرد کن بریز داخل قاشق و مثل شرب قورت بده لازم نیست بجوی و یه لیوان آب بریز دنبالش ...

ممنون آخه فشارم رو هشته میترسم فشارم بیشتر بیفته یااینکه باردار باشم هنوز آزمایش نشون نده،البته من فعلا قصد بارداری نداشتم

دکتر چی گفت؟ باردار نبودی چرا امپول نداد

بهداشت رفتم ،دیگه گفتن طبیعیه خیلیا بعضی وقتا دیر پریود میشن نگران نباش ولی من خیلی وقته سردرد دارم الانم دوبرابر شده دیشب مثانه ببخشید بعداز ادرار بشدت درد میکرد

بهداشت رفتم ،دیگه گفتن طبیعیه خیلیا بعضی وقتا دیر پریود میشن نگران نباش ولی من خیلی وقته سردرد دارم ...

قرص جوشان ویتامین سی روزی دو تا بخور یه دمنوش میگم درست کن بخور، زنجبیل با رازیانه و زیره با نبات دم کن بخور اخر لیوان دمنوش زردچوبه بریز اونم بخور چون تو اب زیاد حلش کنی قابل خوردن نیست زردچوبه، روزی چند بار این دمنوشو بخور. من با همین چیزا چند روز زودتر از موعد شدم