2777
2789
عنوان

لطفا هرکس بیداره بیاد خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 52 پست
دارو نخورمجاز نیستیعوارض میده واسه جنینتخود دکترت اگه نیاز باشه شیاف میده و استراحت مطلقت میکنهیه دک ...

دارو رو از پزشک پرسیدم گفت فقط همین میتونی اونم درحد خیلی کم اگر نتونستی تحمل کنی، ولی نمیخورم دیگه😢

منوهفته ۱۱ بشدت کمردرد دارم یکی بهم میگع ازچیه وچ کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی زیر دل طبیعیه منم هفته های اول دردش عین پریودی بود برام 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

وای حالا فردا تعطیله ۳ شنبه هم سرکارم:((( فردا میرم بیمارستان:((

حتما برو بیمارستان پیگیر شی بهتره حتما برو پشت گوش ننداز 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

فقط باید هفته های اول کلا دراز کشیده باشی ..استراحت کن تا هفته ات بیشتر شع 

اگه ام درد شدید باشه ب دکتر بگی امپول پروژسترون میده ک بچه رونگه داره

اره مال منم شبیه پریودیه

اصلا نگران نباش من انقدر استرس کشیدم رفتم سونو دادم هیچی نبود همه چی خوب 

ولی الکی دوبار رفتم چون باز باز باید سونو قلبم بری

میرم حتمابهت بگم از شانس من فردا اسباب‌کشی دارم و شوهرم نیست 😭

ای وای چرا شوهرت نیست خب فردا اسباب کشی نکن شرایط رو بگو ب صاحبخونه یه روز دیر تر برید خطرناکه کاری نکن بعدا پشیمون شی

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
میرم حتمابهت بگم از شانس من فردا اسباب‌کشی دارم و شوهرم نیست 😭

ثانیا خواهرم وقتی میبینی فعالیت میکنی دردناک میشی نکن

اسباب‌کشی هم کسی رو بگو بیاد

بچه مهمتر از همشونه

هر چند دردت طبیعیه ولی رعایت کن

من رعایت نکردم به مشکل خوردم

اگر میتونین عقب بنداز تا همسرت خودش بیاد

ای وای چرا شوهرت نیست خب فردا اسباب کشی نکن شرایط رو بگو ب صاحبخونه یه روز دیر تر برید خطرناکه کاری ...

سلام عزیزم

من که اصلا کاری نکردم از وقتی فهمیدم باردارم، خانواده‌ها اومدن کمکم.

مادرشوهرم اینا خونه‌ی جدید رو شستن و تمییز کردن، مامان اینای خودم خونه قبلی رو جمع کردن😅

نه خواهر سونو نریاولا که سن بارداری پایینه سونو چیزی نشون نمی ده مگر سونوی واژینال که خودش ضرر داره ...

چشم عزیزم

دیشب که صحبت کردم با خانما خیلی خیالم راحت شد.