2777
2789
عنوان

لطفا هرکس بیداره بیاد خیلی نگرانم

460 بازدید | 52 پست

سلام خانما

من هفته ۶ بارداری هستم، ۵ هفته و ۶ روز دقیق.

درد دارم خصوصا زیردلم سمت راست، جایی که تخمدان راست هست.

عدد بتام بعد از ۴ روز تاخیر ۵۸۳ بود.

خونریزی و لکه‌بینی هم ندارم.

ممکنه درد بخاطر حاملگی خارج از رحم باشه؟:((

وقتی فعالیت میکنم دردش شدید میشه ولی وقتی کاری نمیکنم خیلی بهتره، ولی قطع نمیشه.

علائم شایع حاملگی خارج از رحم شامل:

• درد شدید در ناحیه شکم و لگن
  • خونریزی واژن
  • یبوست یا اسهال
  • تهوع و استفراغ

درصورتی که درد شما شدید است و خونریزی دارید، به سرعت به پزشک مراجعه کنید. حاملگی خارج از رحم می‌تواند تهدیدکننده‌ی جان باشد و نیاز به درمان فوری دارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم شایع حاملگی خارج از رحم شامل:درد شدید در ناحیه شکم و لگنخونریزی واژنیبوست یا اسهالتهوع و استفر ...

خونریزی یا ترشح ندارم، تهوع و استفراغم ندارم فقط درده:(((

برو سونو رو حتما بده ولی منم اینجوربودم حتی خونریزی هم یهو پیدا کردم درحد لخته بود وشیاف گذاشتم رفع شد

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
خونریزی یا ترشح ندارم، تهوع و استفراغم ندارم فقط درده:(((

این خوبه که خونریزی و تهوع نداری، اما این درد همچنان باید مورد بررسی قرار بگیره. احتمال‌های مختلفی برای این درد وجود داره، از جمله تنش در عضلات، گاز معده و یا مشکلات مرتبط با بارداری.

با این حال، بهتره با پزشکت مشورت کنی تا مطمئن بشی که همه چیز خوبه. اگر این درد ادامه پیدا کنه یا شدیدتر بشه، یا اگر علائم جدیدی پیدا کنی، حتماً به پزشک مراجعه کن

من بارداری خارج رحمی داشتم .. دردش در همه حالت هست و دقیق انگار چاقو فرو کردن تو پهلوی ادم ..‌ زاااا ...

دیگه چه علائمی داشتی؟:(( فقط درد بود یا چیز دیگه؟؟

هفته‌ی چندم فهمیدی؟