2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سگمممم سگ بعد عمری حس گریه گرفته بودم مامانم زری در بی‌صاحب و باز کرد 

تا ی هفته سگ پاچه گیرممم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بخاطر پسرم نمی‌خوابه ظهر خوابید هیچی تا صبح بیدارم باهاش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اوخی

,هیییییی چشمام ازکاسه داره درمیاد بخدا تا بخوابم میگه آب می‌خوام گشنمه تشنمه بیا برو تا صبح

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

,هیییییی چشمام ازکاسه داره درمیاد بخدا تا بخوابم میگه آب می‌خوام گشنمه تشنمه بیا برو تا صبح

الهی بمیرمم دیگه نذار بعدازظهرها بخوابه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الهی بمیرمم دیگه نذار بعدازظهرها بخوابه

خدا نکنه عمر باعزت دارو میخوره خود بی خود میشه 

شبا بهش دارو نمیدی؟؟

نه بهش دارو میدم اگه ندم خو یذبلای سرخودس میاره از بی فکریش 

اخی اصلا باهاش بدرفتاری نکنیااا گناه داره

نه اصلا بعضی اوقات واقعا اعصاب برام نمیونه چرا دروغ بیشتر اوقات سکوت کنم میگم خدا خواسته داده بهم صبر منو بسنجه 

نه اصلا بعضی اوقات واقعا اعصاب برام نمیونه چرا دروغ بیشتر اوقات سکوت کنم میگم خدا خواسته داده بهم صب ...

اره اون بچه که تقصیری نداره که اینجوری شده به دکترش بگو واسه شبش یه قرص خواب اور قوی بنویسه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.