2789

تا قبلش که هیچی ولی از الان به بعد از فضولیه اینکه چی می خواستی بگی که میترکه تایپک خوابم نمیبره

سلاممم تینا هستمم(البته یه بنده خدایی بهم می گفت تخم جن دیگه متاسفانه روم موند)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخاطر پسرم نمی‌خوابه ظهر خوابید هیچی تا صبح بیدارم باهاش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اوخی

,هیییییی چشمام ازکاسه داره درمیاد بخدا تا بخوابم میگه آب می‌خوام گشنمه تشنمه بیا برو تا صبح

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

,هیییییی چشمام ازکاسه داره درمیاد بخدا تا بخوابم میگه آب می‌خوام گشنمه تشنمه بیا برو تا صبح

الهی بمیرمم دیگه نذار بعدازظهرها بخوابه

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

الهی بمیرمم دیگه نذار بعدازظهرها بخوابه

خدا نکنه عمر باعزت دارو میخوره خود بی خود میشه 

شبا بهش دارو نمیدی؟؟

نه بهش دارو میدم اگه ندم خو یذبلای سرخودس میاره از بی فکریش 

اخی اصلا باهاش بدرفتاری نکنیااا گناه داره

نه اصلا بعضی اوقات واقعا اعصاب برام نمیونه چرا دروغ بیشتر اوقات سکوت کنم میگم خدا خواسته داده بهم صبر منو بسنجه 

نه اصلا بعضی اوقات واقعا اعصاب برام نمیونه چرا دروغ بیشتر اوقات سکوت کنم میگم خدا خواسته داده بهم صب ...

اره اون بچه که تقصیری نداره که اینجوری شده به دکترش بگو واسه شبش یه قرص خواب اور قوی بنویسه

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها