2789
عنوان

قصد پسره چیه

143 بازدید | 23 پست

مثلا پسره با دختره فاب باشه یعنی برا دختره کادو بگیره بیو بزنن ی تایمی اما پسره دور از چشم همین دختره همزمان بخواد با دخترای دیگه هم باشه

هرسری هم با ی دختر مختلف بره خونش چ با اون فابه چ با بقیه و رابطه جن*سی هم حالا داشته باشه طرف پس قصد پسره با دختره چیه! یعنی همشون واسه ی چیز میخواد و سو استفاده؟ اصلا دوست داره اون دختررو؟

من موضوع مربوط ب خودم نیس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باز اومد

باز سوال تکراری باز دغدغه ی مسخره

باو سابیدی خودتو با این نره

خیلی پسر خوبیه خیییلی عاشقته مهم اینه دخترای دیگه امروز هستن فردا نیستین اما تو سوگلی حرامسراشی تو رو برا زندگی میخواد اونا رو برا خوش گذرونی 

خداوکیلی این چه سوالیه اخه،خب معلوم واسه عشق و حال اون دختره رو میخواد،یه پسر لاشی و حروم...به تمام ...

این همیشه همین کارشه اگ ی روز درمورد این پسره همین تایپیک رو نزنه اموراتش نمیگذره 

قبلا همه بهش میگفتن چی ب چیه بازم تایپیکشو میزنه 

فقط بگو پسر خوبیه  باهاش آینده خوبی داری

یعنی محبتی هم ک به دختره میکنه از رو اینه ک نگهش داره تا ازش استفاده کنه؟

ن پسر خوبیه استفاده چیه

ای بابا چ اشکالی داره همتونو با هم میخواد 

ولی تو واسش فرق داری مث ناصر و جیرانی میشین وای وای خیلی حال میده ن؟؟

این همیشه همین کارشه اگ ی روز درمورد این پسره همین تایپیک رو نزنه اموراتش نمیگذره قبلا همه بهش میگفت ...

طرز حرف زدنت اصلا قشنگ نیست 

دلم میخواد همچین تاپیکی رو بزنم 

دوما گفتم موضوع خودم نیستم 

سوما دوست دارم نظرات بقیه رو هم بشنوم 

شما میتونی نیای تاپیک من اذیت هم میشی میتونی جواب ندی😊

یعنی محبتی هم ک به دختره میکنه از رو اینه ک نگهش داره تا ازش استفاده کنه؟

اره میخواد اینم بیاره خونش بعد رابطه داشته باشه باهاش

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

این همیشه همین کارشه اگ ی روز درمورد این پسره همین تایپیک رو نزنه اموراتش نمیگذره قبلا همه بهش میگفت ...

جدی،واقعا آدم بخدا هنگ می‌کنه اینجور چیزارو میبینه،طرف رسماً داره از طرف سواستفاده جنسی می‌کنه،اونم با چندین نفر بعد میگه پسره دوسم داره یا نه 

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱

طرز حرف زدنت اصلا قشنگ نیست دلم میخواد همچین تاپیکی رو بزنم دوما گفتم موضوع خودم نیستم سوما دوست دار ...

موضوع خود خودته وگرنه هر روز خدا درموردش تایپیک نمیزدی بحث تکراری موضوع تکراری

بدبخت و احمق شدن ی دختر ب دست خودش 

با اینکه مسخره اس اما واقعا چیز ساده ای نیس ک ی دختر این همه کمبود داشته باشه

آره میتونم نیام تایپیکت ولی انسانیت ایجاب میکنه دربرابر دخترای اینجوری وایسم تا خودشونو بدبخت نکنن اما گاهی کسی ک دوس داره خودشو بدبخت کنه طرف مقابل باید بیشتر ب سمت بدبخت شدن هدایتش کنه

موضوع خود خودته وگرنه هر روز خدا درموردش تایپیک نمیزدی بحث تکراری موضوع تکراریبدبخت و احمق شدن ی دخت ...

ممنون ک میگی ولی داری شما منو قضاوتم میکنی دوست عزیز مشکلی نداره شما فکرکن راجب خودمه منم دختر خیلی فلانیم و کمبود دارم… اهمیتی نداره سپردم به خدا 🤍🙌🏽

جدی،واقعا آدم بخدا هنگ می‌کنه اینجور چیزارو میبینه،طرف رسماً داره از طرف سواستفاده جنسی می‌کنه،اونم ...

بخدا جدی میگم بخون تایپیک هاشو 

یارو داره میگه من هوسبازم بی قید و شرطم با همه هستم و با هیشکی جدی نیستم

این خانوم میگه ن با فابِ فلان و چنانه 

نمیخواد بفهمه پسره با همه ی جور رفتار میکنه نمیدونم اصلا چرا حس میکنه این ی ذره خاص ترِ😅