2777
2789
عنوان

قصد پسره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست
ممنون ک میگی ولی داری شما منو قضاوتم میکنی دوست عزیز مشکلی نداره شما فکرکن راجب خودمه منم دختر خیلی ...

بسپار ب خدا 

الهی همه عاقبت بخیر و عاقل شیم مخصوصا این دختر فابِ

این دختره ک از خواب و خوراک افتاده بخاطر این پسره 

باش موضوع خودت نیستی تو ک می‌سپاری ب خدا چرا نمیزنی توو دهن اون دختر تا سرعقل بیاد؟؟

بسپار ب خدا الهی همه عاقبت بخیر و عاقل شیم مخصوصا این دختر فابِاین دختره ک از خواب و خوراک افتاده بخ ...

چون نمبتونم اگر میتونستم همین کارو میکردم چون دختررو دورادور میشناسمش و با پسره صحبت میکنم و نزدیکه بهم همین! قصدم فقط فهمیدن ذهن اون آدمه ک چه فکری میکنه 

وگرنه من خودم نه تا به امروز تو رابطه الکی با پسری بودم ن دوست دارم که وقت و عمرم رو الکی تلف کنم با رابطه های بی سر و ته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا جدی میگم بخون تایپیک هاشو یارو داره میگه من هوسبازم بی قید و شرطم با همه هستم و با هیشکی جدی نی ...

دیدم تاپیکاشو،ادمی که خواب باشه رو میشه بیدار کرد ولی کسی رو که خودش رو زده به خواب اصلا،حالا اینم قضیه اسی شد نمی‌خواد باور نکنه اون پسره فقط واسه بدنش میخواد،عشق و عاشقی و اینا هم براش کشکه 

بعضی ها چطور میتونن بدنشون رو بسپارن دست همچین پسرایی واقعا خدا میدونه

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱 پایین حضور ما در اینجا برای همیشه...

بسپار ب خدا الهی همه عاقبت بخیر و عاقل شیم مخصوصا این دختر فابِاین دختره ک از خواب و خوراک افتاده بخ ...

در ضمن من نمیدونم شما چند سالتونه تجربتون از من بیشتره یا کمتره اما من فقط دوست دارم نظرات بقیه ادمای مختلف هم بپرسم تا شاید بتونم به اون دختره کمک کنم

دیدم تاپیکاشو،ادمی که خواب باشه رو میشه بیدار کرد ولی کسی رو که خودش رو زده به خواب اصلا،حالا اینم ق ...

حرفات کاملا درسته واقعا درک کردن این همه بی درکی مغزمو میترکونه 

با این وجود ی دختر چجوری میتونه عاشق  پسری باشه ک این همه بی بند و بار و خائنه 

چون نمبتونم اگر میتونستم همین کارو میکردم چون دختررو دورادور میشناسمش و با پسره صحبت میکنم و نزدیکه ...

آفرین منم بهت میگم اون پسر نه ذات درستی داره نه شرف داره،که با سرنوشت و احساسات اون همه دختر بازی می‌کنه و آخرشم مثل دستمال پرتشون می‌کنه میره،پسری که شرافت و انسانیت داشته باشه دخترای مردم رو به چشم خواهر میبینن نه اینکه یه حرمسرا تشکیل بده و ازشون استفاده ابزاری و جنسی کنه،امیدوارم گرفته باشی چی میگم،موفق باشی

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱 پایین حضور ما در اینجا برای همیشه...

در ضمن من نمیدونم شما چند سالتونه تجربتون از من بیشتره یا کمتره اما من فقط دوست دارم نظرات بقیه ادما ...

من هر چند ساله ک باشم همیشه تایپیک هاتو دیدم همیشه نظر دادم دیگران هم خیلی وقته دارن نظر میدن این همه مدت نظر خواستی نظر دادیم کمکی نشد یا دختره نمیخواد کمکی ببینه؟ ب قول این دوستمون کسی ک خودشو زده بخواب رو نمیشه بیدارش کرد 

آقا درست تو اون دختره نیستی اما خودتم نمیدونی و هنوز یاد نگرفتین این قبری ک دارین بالاش گریه میکنین مرده ای تووش نیس؟؟