2777
2789

درود دوستان نی نی سایتی

وقتتون بخیر و شادی

حدود ۷ ماه هست که من با یه آقایی که ارو‌پا زندگی می کرد رابطه بصورت لانگ دیستنس داشتیم.

اوایل بشدت احساسی نشون میداد خودش رو و همه چیز خوب پیش میرفت. البته این آقا کمی حالت عصبی و حساس هم داره و کوچکترین مسئله ای بهش برمیخوره. حدود دو ماه پیش کاملا الکی من رو از اینستاگرامش حذف کرد و دلیلش این بود که حس می کنه از نظر اخلاقی با هم اوکی نیستیم و اگر من به اروپا مهاجرت کنم نمیتونم اونجا دوام بیارم و...

بعد از این اتفاق من دیگه جواب تلفن های این آقا رو ندادم و یا اینکه خیلی سرد جواب دادم. تا اینکه یکماه پیش تماس گرفت و گفت قراره بیاد ایران و تاریخ اومدنش رو با من هماهنگ کرد.

بعد از اون من جوابش رو میدادم تا اینکه اومد ایران و هفته پیش همدیگرو دیدیم.

بنظر میرسید خیلی خوشش اومده و حتی برنامه چید برای دیدار بعدی و گفت رابطه رو ادامه بدیم و ببینیم به کجا میرسیم. حتی در مورد ظاهرش از من سوال می پرسید و چیزهایی که مورد پسند من نبود رو قرار شد رفع کنه. (البته توی اون دیدار کمی مریض احوال بنظر میومد) تا اینکه فرداش گفت مریض هست و لرز داره و حال مساعدی نداره... من هم که پیام میدادم آنلاین میشد اما پیام منو با تاخیر می دید. من هم حقیقتا دلسرد شدم و خیلی پیام ندادم. تا اینکه ایشون ۳ روزپیش تماس گرفت و کاملا شاکی بود که من اینجا مهمان شما هستم، اما شما حتی حالی از من نپرسیدی، نامزد دوستانم برام سوپ آوردن و... اما تو دریغ از  یک احوالپرسی. منم گفتم بابت اینکه آنلاین میشدی اما پیام های منو جواب نمیدادی ازت شاکی هستم و بعد از قرار اول معمولا پسر پیگیر هست و نه دختر. اونم گفت طرز فکرت قدیمی هست و من هم حس می کنم توی قرار اول اون حسی که باید بینمون بوجود بیاد نیومده و دلیلش رو هم نمیدونم. بهتره دوستای معمولی بمونیم. از اون روز گاهی پیام میده اما دیگه حرفی از ملاقات مجدد نمیزنه و تا ۲۰ روز دیگه بیشتر ایران نیس. نظرتون راجع به برخوردش چی هست؟! چرا توی قرار اول جور دیگه رفتار کرد اما یهو این برخورد رو داشت؟! البته باید بگم که شخصیت این آقا بطور کل غیر قابل پیش بینی هست.

امروز تماس گرفت و شماره ایرانش رو بهم داد، اما با  هم ازم نخواست هم رو ببینیم، در صورتیکه من حتی از طریق واتساپ با خط اروپاش هم تماس نمی گرفتم.

منم خواستم امتحانش کنم و بهش پیام دادم که فرداشب برنامه خاصی داری؟! و اون هم گفت آره. منم به شوخی بهش گفتم جهت خوردن سوپ خواستم دعوتت کنم، اونم گفت مرسی از دعوتت. ۲ ساعت بعد پیام داد و حالم رو پرسید.... اصلا درکی از کاراش ندارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا روانین. تو دوستایه خودم همچین موردی داشتیم دختره رو تا مرز جنون و تیمارستان برد اینا هزارتا مشکل روانی دارن و اونجا هیچکس باهاشون دوست نمیشه دختر از راه دور به بازی میگیرن. دخترایه ما هم که گول اروپا و مهاجرت میخورن و بازیچه میشن

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

اگه اروپا زندگی نمیکرد ،باز هم دوست داشتی باهاش دوست بمونی ؟ یه وقت بخاطر زندگی خارج از کشور ،یه آدم اشتباه رو انتخاب نکنی

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
اگه اروپا زندگی نمیکرد ،باز هم دوست داشتی باهاش دوست بمونی ؟ یه وقت بخاطر زندگی خارج از کشور ،یه آدم ...

خدایی آره

حتی دوست دارم دیگه نره همینجا بمونه

اوایل بخاطر خارج بود

الان از خودش خوشم اومده.

2790
2778
2791
2779
2792