2777
2789
عنوان

دخترم خوب غذا میخوره ولی لاغره

200 بازدید | 19 پست

دخترم شش سال و یک ماهشه

اشتهاش و خوراکش عالیه زیادم تحرک نداره فقط زیاد حرف میزنه ..ولی لاغره

قدش۱۲۱  وزنش۱۹.۵ 

دوس دارم یه کم وزنش بیشتر بشه اینجوری انگار مریضه

مولتی ویتامین خوب بلدین معرفی کنید برا جبران کمبود ویتامینا؟

ما هم تو تغذیمون همه چی هست سبزی میوه گوشت قرنز و مرغ و ماهی و آجیل و شیر..ولی مولتی ویتامین نمیخوره فک کنم ویتامین دی هم کم داشته باشه

زیاد حرف میزنه خوب بود😂😂😂😂😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه دیگه وقتی اشتهاش زیاده ینی مشکلی نیست 

خیلیم لاغر نیست نسبت به قدش 

مدل بدنش همینجوریه دیگه اذیتش نکن 

فقط دوس داشتی عرق کاسنی هر شب یکم 

بهش بده برا جذب غذا خیلی عالیه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دختر منم همینه تا یکم میاد جون بگیره یه ویروس میاد یه تب و دوباره ... بهش ویتامین دی و زینک بده از دکتر بپرس دقیق بهت بگه چه اندازه بهش بدی 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

آخه فقط زیونش تحرک داره ولی زدنش لاغر میشه🥴

شاید تیروییدش مشکل داره یه ازمایش ببر

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بابا ولش کن هرجوری هست خوبهمیگی غذاش خوب و مقویه و خودشم سالمه خداروشکر دو سال دسگه میخوای دنبال لاغ ...

آخه استخونی شده هرکی میبینه میگه مگه غذا نمیخوره 

آخه استخونی شده هرکی میبینه میگه مگه غذا نمیخوره

به حرف مردم کاری نداشته باش تا بچت هم یاد بگیره برا خودش زندگی کنه نه مردم 

مگه اونا پول خورد و خوراک شما رو میدن که اهمیت بدی به حرفشون

...

اخخخخیییییی عزیزم معلومه از این دلبرای‌ پرحرفه😁🤌❤️بچه فامیلیمون همینطوری بود بهش شربت راسیپ دادن ع ...

دخترم سر سفره کامل بشقابشو خالی میکنه بهترین تیکه های گوشتم میخوره شوهرم میگه این گوشتایی ک میخوره کجا میرن