daitili مدیر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 522 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 59 پست با درد خیانت چیکار کنیم با ادامه زندگی چیکار کنم خیانت شوهرم با هم خونم بوده دوازده همین کاربریمه 😒 ترو خدا آنقدر تعلیق نکنین منو دیگه دائم التعلیق شدم منه بدبخت 🥺🤧 عضو ام از سال 95💫 1403/11/21 | 13:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daitili مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 522 بیا بیرون و اگه اثبات میتونیاثبات کن تا تاوانش رو بدند هر چند دنیا انقدر گرد هست ک میدند جایی ندارم برم ثابت شده خودم دیدمشون انقد جیغ کشیدم همگی اومدن تو خونه ام دیدنشون خواهرمو تو بغل شوهرم دیدم دوازده همین کاربریمه 😒 ترو خدا آنقدر تعلیق نکنین منو دیگه دائم التعلیق شدم منه بدبخت 🥺🤧 عضو ام از سال 95💫
daitili مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 522 هم خونت یعنی کی؟ خواهرم دوازده همین کاربریمه 😒 ترو خدا آنقدر تعلیق نکنین منو دیگه دائم التعلیق شدم منه بدبخت 🥺🤧 عضو ام از سال 95💫
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 15867 هم خونم امشب عقدشه قبل عقدش این بلا رو به سرم اورد خدا ازش نگذره کدوم خواهری اینکارو در حق خواهرش می ... خواهر....ای واااای چطور از خدا نترسید چطور دلش اومد خدا همونقدر که ارحم و الراحمینِ به همون اندازه هم مُنتَقِمِ😔خدا نگذره ازش من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! 🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴
daitili مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 522 یعنی چی تقصیر شوهرت نیست؟ وا میدونم تغصیره شوهرمم هست ولی اطرافیان میگن اون تغصیر نداره دوازده همین کاربریمه 😒 ترو خدا آنقدر تعلیق نکنین منو دیگه دائم التعلیق شدم منه بدبخت 🥺🤧 عضو ام از سال 95💫
donyaaaaaaa12 عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5237 جایی ندارم برم ثابت شده خودم دیدمشون انقد جیغ کشیدم همگی اومدن تو خونه ام دیدنشون خواهرمو تو بغل شوه ... و برخورد اونا چی بود باهات ؟! چطوری بهش میگی خواهر هنوز ؟
_پرند_ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 3152 چطوری داری ادامه میدی با اون آدم 😦😦😦😦 Born to suffer forever
daitili مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 522 خواهر....ای واااای چطور از خدا نترسید چطور دلش اومد خدا همونقدر که ارحم و الراحمینِ به همون اندازه ه ... با هیچ کس نمیتونم صحبت کنم دلم داره میترکه 3 روزه دنیام تاریک شده دوازده همین کاربریمه 😒 ترو خدا آنقدر تعلیق نکنین منو دیگه دائم التعلیق شدم منه بدبخت 🥺🤧 عضو ام از سال 95💫
donyaaaaaaa12 عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5237 جایی ندارم برم ثابت شده خودم دیدمشون انقد جیغ کشیدم همگی اومدن تو خونه ام دیدنشون خواهرمو تو بغل شوه ... شکایت کن و نگذر گذشت تو هیچی درست نمیکنه
daitili مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 522 و برخورد اونا چی بود باهات ؟! چطوری بهش میگی خواهر هنوز ؟ اخه خواهرم بوددد😭نمیدونم چرا زنده ام نمیدونم چرا قلبم داره میزنه هنوز تو سینه ام دوازده همین کاربریمه 😒 ترو خدا آنقدر تعلیق نکنین منو دیگه دائم التعلیق شدم منه بدبخت 🥺🤧 عضو ام از سال 95💫
parya_90 عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 226 هم خونت؟؟یعنی چی؟یعنی کی؟؟ نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت
پر_از_درد_و_تنهاییم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1086 با هیچ کس نمیتونم صحبت کنم دلم داره میترکه 3 روزه دنیام تاریک شده یعنی 3 روز پیش باهم گرفتی شون و امشب عقد خواهرته؟ خواهرت عجب..... هر وقت بغل یکی😏 من سالهاست مُرده اَم💔
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 15867 با هیچ کس نمیتونم صحبت کنم دلم داره میترکه 3 روزه دنیام تاریک شده عزیزممم درک میکنم ...منم یه چیزایی با این دو تا چشمام دیدم یه چیزایی شنیدممممم از شوهرم که فقط مرگ آرومم میکنهیکسال و دو ماه گذشته ولی هنوز بغضم تموم نشده من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! 🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴
کاربرگمنام3 عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 7331 عکس العمل شوهرت و خواهرت چی بود وقتی فهمیدی تو خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️
daitili مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 522 شکایت کن و نگذر گذشت تو هیچی درست نمیکنه نمیشه نمیزارن به کسی بگم خانواده شوهرم میگن ابرو خودتون میره بقیه بفهمن دوازده همین کاربریمه 😒 ترو خدا آنقدر تعلیق نکنین منو دیگه دائم التعلیق شدم منه بدبخت 🥺🤧 عضو ام از سال 95💫
پرنیان۵۹ عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 6899 من موندم حالا غریبہ بہ ڪنار،آشنا وفامیل بعداز خیانت چطور روشون میشہ بہ چشمهاے هم نگاه ڪنن یا رفت و آمد..یڪ لحظہ هواےنفس وشیطان یہ عمر بے آبرویے😳😓 آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم