2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️چ قدر وحشتناک 😔

اسی ی سوال برای همه پیش اومده چطور دیدیشون همه هم فهمیدن از داد و سر صداهات ولی الان داره عقد میکنه 😶

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

چطوری امشب عقدشه سه روز قبل متوجه خیانت شدی؟؟؟

نمیدونم کار خدا بود یا چی 

یک ماهه داریم تدارکات مراسمشو میچیندم 

دوازده همین کاربریمه 😒 ترو خدا آنقدر تعلیق نکنین منو دیگه دائم التعلیق شدم منه بدبخت 🥺🤧    عضو ام از سال 95💫
اسی بعد اینکه دیدی شون چه جوابی داشتن ؟برام خیلی جالبه بودنم چطور از خودشون دفاع کردن؟

خواهرم هیچی نگفت زل زده بود تو چشمام الانم داره مراحل مراسمشو و کاراشو استوری میزاره این چند روز

دوازده همین کاربریمه 😒 ترو خدا آنقدر تعلیق نکنین منو دیگه دائم التعلیق شدم منه بدبخت 🥺🤧    عضو ام از سال 95💫
😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️چ قدر وحشتناک 😔اسی ی سوال برای همه پیش اومده چطور دیدیشون همه هم فهمیدن از ...

تو بغل هم بودن 

من تو یه ساختمون با خانواده همسرم زندگی میکنم جیغ که کشیدم اومدن همه 

بچه ها من واقعا حالم بده هی بخوام تعریف کنم و جزییات و بگم حالمم خراب تر میشه 

فقط میخوام اونایی که این درد و کشیدن بهم کمک کنن بگن چیکار کردن بعد این بلایی که سرشون اومده 

😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️چ قدر وحشتناک 😔اسی ی سوال برای همه پیش اومده چطور دیدیشون همه هم فهمیدن از ...

خانوادم نمیدونن خودمو زدم مریضی که نرم امشب