2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خواب دیده بچرو تو حموم داره میوشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی چه فکرایی می کنید 😶

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ته ذهنش دوس داره بچت پسر بشه واسه همین این خواب و دیده یا بچه هاش پسر بودن هیچ ذهنیتی از دختر بچه ند ...

اره کلا دختر نداره سه تا پسر داره خیلی دوست داره بچم پسر باشع بیچاره  

اره کلا دختر نداره سه تا پسر داره خیلی دوست داره بچم پسر باشع بیچاره

واسه همونه ک این خواب رو دیده ناخودآگاه باعث دیدن این خواب ها میشه 

دغا کن سالم باشه فقط بسلامتی زایمان کنی گلم

واسه همونه ک این خواب رو دیده ناخودآگاه باعث دیدن این خواب ها میشه دغا کن سالم باشه فقط بسلامتی زایم ...

خودمم دوست دارم پسر باشه واقعیت ته قلبمم میگ پسر نمیدونم چرا از اول این بارداری به کسی نگفتم ولی همش حسم میگفت با اطمینان پسره

خودمم دوست دارم پسر باشه واقعیت ته قلبمم میگ پسر نمیدونم چرا از اول این بارداری به کسی نگفتم ولی همش ...

چند هفتته؟ من غربالگری اول ک رفتم دکتره گفت ۷۵در۲د دختره انومالی ک رفتم گفت ۱۰۰ درصد پسر 

فعلا برا جنسیت پیش کسی نگو

آن تی نگفت هرچی بهش گفتم گفت پاهاش بسته هست معلوم نیست کنجکاوی دارم میمیرم تا انومالی

یه زمانی تهران بیمارستان مهر. یه سونولوژیست داشت خانم الماسی. از 9 و ده هفته دقیق جنسیت رو می گفت. دیگه نمی دونم چه گندی زد از بیمارستان انداختن بیرون. البته این رو شنیدم. نمی دونم

الان یه جایی سمتهای شریعتی سونوگرافی میره

چقدر آدمها برای تعیین جنسیت توی هفته 9 و ده 5 برابر هزینه دادن توی بیمارستان مهر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز