2777
2789

چقدر ذهنتون در طول روز درگیر میشه؟

من تو رابطه نیستم اما ی بار ک بودم،دائم منتظر پیامش  بودم 

یا مثلا میترسم ادم بدوخیانت کاری باشه باتوجه ب اینکه پسرای الان هول هستم اکثرا و...

خلاصه اینا ذهنمۉ درگیر میکنه و میترسم شکست بخورم دوباره و واسه همین نمیرم تو رابطه ...

تجربه تونو بگید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد خیالم راحته 

ک بعضی اوقات ک سر چیزی ک حتی تقصیر خودمه

باهاش قهر میکنم

اون فقط عذرخواهی و از دلم درمیاره

خیلی ماهه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اصلا برام مهم نیس همیشه هم بم میگه خیلی بی احساسی در عوض اون مدام رنگ میزنه و پیگیر میشه

پس شما شخصیت همینه...خیلی خوبه...من اینطوری ام ک دائم میخوام طرف بهم توجه کنه...

شما مثلا برات مهم نیست خیانت کنه و وقت و احساست تلف بشه؟

انقد خیالم راحته ک بعضی اوقات ک سر چیزی ک حتی تقصیر خودمهباهاش قهر میکنماون فقط عذرخواهی و از دلم در ...

خیلی خوبه.وخداروشکر...ولی اذیتش نکنی ک سرد بشه ازت...من خودم جوری ام ک اول خیلی کوتاه میام اما یهو ول میکنم و‌ میرم...

من تا حالا ادم درست نیومده سر راهم،همه شون یه مشت هول بودن،

ی نفر بود ک بنظرم ادم خوبی بود ولی اخلاقمون اصلا جور نبود 

پس شما شخصیت همینه...خیلی خوبه...من اینطوری ام ک دائم میخوام طرف بهم توجه کنه...شما مثلا برات مهم نی ...

نه 

چرا واسه اتفاقی که نیوفتاده وقتمو هدر بدم و به چیزای الکی فکر کنم؟

اگه خیانت کرد اون موقع برخورد لازم رو می‌کنم ولی الکی تایمی که میتونم خوش باشم رو هدر نمیدم

فوقش میشه تجربه 

اگه با شخص مورد نظرت رل زدی سعی کن تا یه مدت طولانی بهش وابسته نشی که بعدا اذیت بشی 

اول خوب بشناسش 

اگه ادم خوبی بود دلتو بسپار بهش 

هیچوقت هم تو زتدگیت از کسی انتظار نداشته باش 

هر کسی میتونه یهو عوض بشه این تویی که باید قوی بمونی 

ولی مثبت فکر کن و نزار افکار منفی مسلط بشن روت

من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!
اره اصلا ت رابطه نرو من همش ذهنم درگیره و اینا پیامم نمی‌ده با اینکه آنلاین میشه ت رابطه نباشی اعصاب ...

وای دقیقااا منم ذهنم درگیر همین چیزا میشه ک چرا پیام نداد بااینکه انلاین بود و...

۲۱ سالمه...اره ادم درست سر راهم نبوده تا حالا...همه شون یه مشت هول دختر باز بودن...نمیدونم ادمای خوب ...

سنت مناسب رابطه هست

دنبالش نگرد ادم درست خودش میاد تو زندگیت

حتما اولش چندماهی بعنوان اشنایی نه بعنوان رابطه با طرف در ارتباط باش ببین چجور ادمیه

دوم اینکه پسرای لاشی رو از رو خیلی حرفاشون رفتارا کاراشون میتونی تشخیص بدی کاملا دقت کن

درمورد خیانت هم اینکه هیچوقت ترس چیزیو نداشته باش چون جذبش میکنی

ادمیو انتخاب کن که ذاتش درسته حد و مرز داره ادمی که دلسوز باشه

و اخر اینکه با پسرای زیر ۲۴ ۲۵ اوکی نشو

همینا دیگه اگه بازم چیزی یادم اومد میگم بهت😅💕

🌼💛🍭🐥

چطور بی احساس شدی

من معتقدم شکست ها ادمو بزرگ میکنن 

و ب نظرم لازمه آدم جاهایی غرورش بشکنه شخصیتش خرد بشه تا بزرگ شه و درکش بالاتر بره

من قبلا خیلی احساسی بودم اما دیگه برام مهم نیس هیچی

فقط و فقط و فقط خودم مهمم

اگه با شخص مورد نظرت رل زدی سعی کن تا یه مدت طولانی بهش وابسته نشی که بعدا اذیت بشی اول خوب بشناسش ا ...

درسته...خیلی ممنون

من متاسفانه زود وابسته میشم و تو ذهنم راجب اون ادم خیالبافی قشنگ میکنم و ازش خدا میسازم و حس میکنم باید ته این رابطه ازدواج بشه...یعنی کلا ادمی ام ک رابطه رو واسه سرگرمی نمیخوام واسع همینم برام خیلی مهمه رفتار اون ادم