2777
2789

2 هفته

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم همون روز به همسرم پیام دادم 

اومد دنبالم باهم رفتیم سالن عقد انتخواب کردیم و بعدشم رفتیم بیرون غذا خوردیم تا غروب گردش کردیم 

فرداش همسرم از اداره اومد خونه ما رفتیم تو‌اتاق خوابیدیم غروبش تا دوهفته دنبال کارای عقد و مراسم بله برون بودیم و تموم …

رسم ما بعد خواستگاری گوشی می میدن آقا داماد میخره با سیم کارت

عزیرم میشه ازتون یه سوال بپرسم دیدم شماهم مامانی گفتم شاید تجربه داشته باشی خیلی نگرانم میشه ازتون مشورت بگیرم

من وقتی شوهرم اومد تو اتاق حرف زد شماره منو گرفت گفت ی دو روز باهم حرف بزنیم تا با اخلاق هم آشنا بشیم ولی بعد از اتاق ک رفت بیرون ب خواهرش گفت من میخام از طرف من اکی هست ب زندایی هم گفت من میخام دیگ شما بیاین برای تحقیقات جواب از طرف شما ما هم چند روز بعد رفتیم تحقیق کردیم خب بود ولی زنگ نزدیم تا اینک س روز بعد از خاستگاری خانواده شوهرم تماس گرفتند جواب اکی دادم 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍