امروز صبح بچم از خواب بلندشدیه طرف صورتش بی دلیل بدون اینکه جایی خورده باشه کبودشده تقریبابغل گوششه نزدیک چشمش خیلی میترسم نکنه چیز خاصی باشه توگوگلم زدم بدترنگرانیم بیشترشد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینایی که میگن پدرم نمیزاری تا چند وقت همسرم ببینم و حتی عقدم میکنن پدر دختره نمیزاره بره خونه مادر شوهره شب بخوابه و نمیدونم باهم برن مسافرت چیزایی چرت و قدیمی شده
شب خواستگاری که رفتن من پیام دادم همسرم گفتم فردا واسه محضر بیا دنبالم گفت باشه اومد و پس فرداش از اداره میومد هنوز عقد نبودیم و صیغه هم نکرده بودیم میومد خونه ما بعد من خجالت میکشیدم مامانم میگفت این چایی بگیر ببر بده به شوهرت بخوره توام همونجا بمون پیشش بخواب منم میرفتم تواتاق درو میبستم میخوابیدم تا ۲هفته همینجوری بعدشم که عقد کردیم مامانم و بابام خیلی اصرار داشتن بچه دار بشیم ولی خودمون زیاد اشتیاق نشون نمیدادیم و حالا عروسی کردیم پدر شوهرم و مادرشوهرم میگن یک سره تا بعد عید حامله باشی و نباشی دیگه رات نمیدیم اینجا و البته به شوخی 🙃😂😂
اینایی که میگن پدرم نمیزاری تا چند وقت همسرم ببینم و حتی عقدم میکنن پدر دختره نمیزاره بره خونه مادر ...
خیلی خوبه منم خونوادم سخت گیر نبودن بعد ازعقد بیشتر شبا رو پیش هم بودیم 4 5 تا مسافرت رفتیم ولی قبل عقد انقد راحت نلودیم مث شما البته خودمون راحت بودیم جلو خونواده ها رعایت میکردیم 😂
منو لایک نکنید ریپلای کنید من ریپلای دوس دارم مرسی🖐❤