2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن هستین چون یکی رو میشناسم خانوادش رفتن ترکیه تعهد گرفتن که دیگه نرن

شهری که من هستم به این چیزا کار نمیدن

البته نباید کشور دیگ ای که برید با شلوارک و اینا باشید وگرنه برای خرید سیسمونی یکی از فامیلامون رفت

مطمئن هستین چون یکی رو میشناسم خانوادش رفتن ترکیه تعهد گرفتن که دیگه نرن

بعد از استخدام نمی‌تونید از کشور خارج بشید

حتی برای سفرهای زیارتی هم گذرنامتون به اصطلاح قرمزه

به حراست اطلاع میدید و روند اداری داره 

قبل از استخدام رو نمی‌دونم 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بعد از استخدام نمی‌تونید از کشور خارج بشیدحتی برای سفرهای زیارتی هم گذرنامتون به اصطلاح قرمزهبه حراس ...

یکی از فامیلای ما رف ترکیه برای سیسمونی

ولی برای گذرنامه کاملا درسته

ی ماهی گذرنامه دست حراسته تا تایید کنه 

ببخشبد من دارم استخدام نیرو انتظامی میشم قسمت اداریش چادر داشتن بجز محل کار تو بقیه جاها الزامیه؟

عزیزم شما ازمون دادید و قبول شدید؟ 

اره همه جا الزامیه حتی تو اتاق کار

نه پارتی دارم ولی اگه چادر اجباریه نمیرم

اره اجباریه

من بابام نظامیه

مامانم میگ اوایل عقد چادر نمیپوشیدم حراست به بابام گفته به خانومت بگو چاد بپوشه

یعنی حتی به حجاب همسرم گیر میدن چه برسه خود شخص