2777
2789
عنوان

امکان درج لینک

5986 بازدید | 308 پست

نی نی سایتی های عزیز سلام
از این به بعد، شما می‌تونید توی همه‌ی پست‌ها و تاپیک‌ها لینک‌های مربوط به نی‌نی سایت رو بدون هیچ مشکلی قرار بدید. یعنی اگه تاپیکی، صفحه‌ای یا محتوایی توی نی‌نی سایت هست که می‌خواید بهش اشاره کنید، راحت می‌تونید لینکشو بذارید.

اما توجه داشته باشید که امکان درج سایر لینک‌ها برای کاربران وجود نداره.

ممنون که همراه ما هستید! 😊🌸

ویرایش روی ریپلای هم درست کنید لطفا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه سلام داوینچیز

بخوایم ویرایش روی ریپلای انجام بدیم مکافاته اگه درست کنید که خوب میشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

و اینکه ایموجی های سایت هم یه کاری کنید نمایش بده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14845175/گلزار

امتحان میکنیم😌

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14845175/گلزارامتحان میکنیم😌

بازم آبی نمیشه

یه کاری کنید آبی شه نخوایم کپی پیست کنیم

این خطا رو میده

@همدل   

بازم آبی نمیشهیه کاری کنید آبی شه نخوایم کپی پیست کنیماین خطا رو میده@همدل

😏😏😏

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

الان بیایم تشکر کنیم بایت اینکه بدیهی‌ترین امکان سایت رو که مدت‌ها مسدود بود فعال کردید دوباره؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

😏😏😏

.

ویرایش روی ریپلای هم درست کنید لطفا

و امکان ویرایش امضا بدون اینکه مجبور بشیم سنمون رو اضافه کنیم.

و امکان رنگی کردن امضا.

امکان رنگی کردن پست.

امکان لود کردن عکس بدون باگ.

امکان مشاهده نوتیفیکیشن‌ها بدون اینکه مجبور بشیم کل تاپیک رو بگردیم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

و امکان ویرایش امضا بدون اینکه مجبور بشیم سنمون رو اضافه کنیم.و امکان رنگی کردن امضا.امکان رنگی کردن ...

👌🏻👌🏻👌🏻

امکان حذف تاپیک 

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

سلام

هنوز که خرابه ❗️❗️

اگر منظورتون لینک آبیه که هنوز خرابه !

اگر منظورتون لینک مشکیه خود نی نی سایته که آن رو میشه گذاشت !

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.