2777
2789

از الان داره غصه ام میگیره. ازم دوره سربازه البته اما گوشی دستشه می‌تونه بگه اولین فرصت ک دیدمت واست هدیه ناقابل میگیرم یا پول بفرستم خودت چیزی دوس داری بگیری؟ 

بحث مادیات نیس ، اون حس بیاد بودنه قشنگع.. وگرنه در حالت عادی توقعات زیاد ازش ندارم 

و می‌دونمم پول داره الان تا حدودی..

ولی مشکل اینجاس ک بچه مثبتع ساده هست شخصیتش انگار نمیدونه بلد نیس؟ دوسدخترم نداشته تا الان از بچگی میشناسمش

واقعا همینطوره از سادگیشه؟ 

وگرنه بفهمه چیزی نیاز دارم بهم رسیدگی می‌کنه در حالت عادی.

رابطمونم جدیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم آخه دوس ندارم کادو گرفتمش از روی جبران یا شرمندگی در مقابل من باشه

مگه نمیگی از رو سادگی ؟ تو این کار رو بکن بزار یاد بگیره بع این عکر کن داری بهش اهمیت دادن به خودتو یاد میدی 

مگه نمیگی از رو سادگی ؟ تو این کار رو بکن بزار یاد بگیره بع این عکر کن داری بهش اهمیت دادن به خودتو ...

من چند هفته پیش روز مرد بود براش هدیه گرفتم. واسه یادگرفتنش کافی نیس؟

خواهر من بشین از این فرقه ها یادش نده بذار همینطور ساده باقی بمونه.

امثال شما ها رو درک نمیکنم

خودتون هزار فرقه به طرفتون آموزش میدین

بعد از چند سال که خووووب گرگ بارون دیده شد نیایین میگین بهش مشکوکم خیانت کرد و فلان و بهمان

ولش کن همونطور ساده لوح باشه بهتره

خواهر من بشین از این فرقه ها یادش نده بذار همینطور ساده باقی بمونه.امثال شما ها رو درک نمیکنمخودتون ...

این چه حرفی کسی که خیانت کن چه یلدش بدی چه یادش ندی خیانت میکنه بعدشم ایشون یادش نده اگه خیانت نده یکی دیگه یادش میده بعدش ایشون ته دلش مییوزه که واس من نکرد از این کارا 

خواهر من بشین از این فرقه ها یادش نده بذار همینطور ساده باقی بمونه.امثال شما ها رو درک نمیکنمخودتون ...

واقعا؟؟؟ با تجربه اینو میگی ؟؟ 

اگ قرار باشه گرگ باشه با این رمانتیک بازیا ابدا کادو نمیخام.. 

ولی می‌دونی ک مردا با کادو و هدیه دادن خودشون عزت نفس میگیرن تو رابطه.. و اگ اینکارو برا من نکنه ممکنه برا کسی دیگ بکنه،ون ی جورایی نیازِ شخصیتیِ خودشم هست