2777
2789
آره من هزاربارم برگردم عقب دوباره باهاش عقد میکنملااقل حسرتش به دلم نموند و حسی که بهش داشتم از بین ...

اره میدونی حتی اگه ادم اشتباهی باشه آدم دوست داره اولین هاشو با اون تجربه کنه اگ ناکام بمونی تا ابد تو دلت میمونه و حسرت میخوری و میگی کاش بهش می‌رسیدم کاش عروس اون میشدم حتی اگه جدا بشم بعدش حداقل بعد ها حسرت نخورم و تجربه بشه برام وقتی میبینمش آه نکشم نگم کاش یبار بغلش میکردم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نرسیدمتو گروه تلگرامی اشنا شدیم خیلی همو میخاستیم اونو نمیدونم ولی من هنوزم دوسش دارم بعد ها جفتمو ...

الهی فداتشم ولی بنظرم آدمی ک دوست داشته باشه ۱ ساعت هم نمیتونه ازت بی خبر بمونه پس رها کن اگه میخوای بدست بیاریش 

آخرین بار چند روز پیش دیدمش با اینکه هر دومون اومده بودیم ختم فامیل درجه یک ولی کلا مرده رو ول کردیم😐 چشم از همدیگه برنداشتیم 

دیدی وقتی یکی برات عادی میشه و میخوای فراموش کنی زمین زمان یادت میندازه ؟؟

بعد ده سال دیدنش انگار همه اون روزا و اون نگاه ها زنده شد 

آره من عجله کردم چون پدرمادرم مجبورم کردن وگرنه اون منو ول نمیکرد تا ابد...ولی هرچی که بود هیچوقت گذ ...

کاش عجله نمیکردی و بیشتر میجنگیدی ولی ولش کن دیگه گذشته برنمیگرده بهش فکر نکن تو هم الان زندگیتو داری اونم همینطور

آخرین بار چند روز پیش دیدمش با اینکه هر دومون اومده بودیم ختم فامیل درجه یک ولی کلا مرده رو ول کردیم ...

وای دقیقا هر چقد هم بگذره بازم اون روزا فراموش نمیشه و نمیشه از اون نگاه ها دلکند

وای دقیقا هر چقد هم بگذره بازم اون روزا فراموش نمیشه و نمیشه از اون نگاه ها دلکند

ببین عشق و عاشقی ما در حد نگاه های عمیق بود ولی پسره هر روز راس یه ساعت میومد خونه فامیلاش درست وقتی که من میرفتم جایی و تو کوچه چشم تو چشم می‌شدیم 

آخر سر روز عقدم که خونه فامیلشون بود برگشته گفته بود که من دوسش داشتم و فلان اون ماله من بود 

برگشت چند وقت بعد با یکی که کپیه من بود اذدواج کرد 

میدونی اذیت کننده تر از این مسئله چیه ؟؟ اینکه که میبینین چقدر جفتتون به مرور زمان پیر شدین💔

از ۱۱ سالگی تا ۲۳ سالگی عاشق یه پسر شدم،خیلی دوسش داشتم،چشمام فقط همونو میدید،بی نهایت عاشقش بودم ۱۰ سال از عمرم صرف دوست داشتن اون شد،تو همون فکر کنم ۱۴ سالگیم بود فهمید و نمیدونم انگار از من خوشش نیومد،یا من بد رفتار میکرد بعد توی ۲۲ سالگی من بی تفاوت شدم و گذاشتمش کنار و دیگه من نخواستمش،چون خسته شده بودم

چون اون موقع که من دوسش داشتم منو نخواست،منو دوست نداشت

الان با هم رو در رو میشیم اما دیگه من نمیخوامش

بی تفاوت از کنارش رد میشم میرم جوری که انگار وجود نداشت

الان منو میبینه هی بهم نگاه میکنه و منتظره نگاهش کنم

میدونی این پسر عشق و توی من کشت،نابود کرد،جوری که من احساس میکردم من چی کم دارم که منو نمیخواد مگه من چمه که دوسم نداره،منم بیخیالش شدم چون خسته شدم،خسته ازینکه دوسم نداشت و من برا همیشه گذاشتمش کنار

آخرین بار چند روز پیش دیدمش با اینکه هر دومون اومده بودیم ختم فامیل درجه یک ولی کلا مرده رو ول کردیم ...

من خودم واسم خواستگار اومده ولی نمیتونم اون رو فراموش کنم و نمیتونم کسیو جای اون تصور کنم دلم میخواد واس اون لباس عروس بپوشم ن کسه دیگه ای حتی ازدواج هم کنم میدونم ک نمیتونم فراموشش کنم و از این میترسم ک یجورایی خیانت ب حساب میاد بخاطر همین ترجیح میدم تنها بمونم با یادش:)...

میدونی اون منو نخواست گفت خانواده هامون مخالفن بهونه آورد اصن نجنگید برام ۱ سال باهاش بودم ولی رفت تنهام گذاشت ... تو دوران سربازی کلی منتظر موندم که بیاد مرخصی مردم و زنده شدم ولی بعدش گفت باید جداشیم... الانم همسایه ایم میبینمش و چن ماه دیگ سربازیش تموم میشه ولی من بازم منتظرم ک بیاد:)

از ۱۱ سالگی تا ۲۳ سالگی عاشق یه پسر شدم،خیلی دوسش داشتم،چشمام فقط همونو میدید،بی نهایت عاشقش بودم ۱۰ ...

درکت میکنم عشق یطرفه اینجوریه و تقصیر تو نیس لیاقت هم نداشت... شاید اون موقع اونم عاشق ینفر دیگه بوده و الان چشمش تورو دیده و نظرش عوض شده

میدونی اذیت کننده تر از این مسئله چیه ؟؟ اینکه که میبینین چقدر جفتتون به مرور زمان پیر شدین💔

وای💔 حسرت بغل کردنش تو دل میمونه کاش حداقل اون دنیا بشه بغل کرد:)

کاش یکیتون پا پیش میزاشت هعیییی

اختلاف فرهنگی زیاد داشتیم از طرف خانواده بخاطر همون نشد 

البته اینم بگم که شوهرم خدایی از همه لحاظ چه اوضاع مالی چه قیافه چه خانواده خیلی خیلی بهتر از اونه ولی دله دیگه درسته برای آدم عادی میشه به مرور ولی هیچ وقت هیچ وقت از یاد آدم نمیره

ببین بعضی وقتا چشم ها بیشتر از لب ها حرف میزنن 

نگاه خودش خیلی چیزا رو عنوان میکنم گاهی اوقات