2777
2789

من یکی رو دوست داشتم نشد باهم باشیم 

ولی نتونستم بعدش کسی رو دوست داشته باشم💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

یکی رو دورادور دوس داشتم اون منو بیشتر میخواست هرروز جلوی درمون بود من ازدواج کردم بنابه دلایلی،اونم بعدچندسال ازدواج کردالان بعد10سال دوباره اومده بود سراغم میگفت شمارتو بده فحش دادم بلاکش کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اگه بخوای به هر کی که از سن کم بهش علاقه پیدا کردی بکی عشق که دیگه عشق نیستن.تینا هیجان سنن ...

حرفت درسته ولی محبته دیگه تو دل آدم میوفته و فراموش کردنش سخته حالا فرقی نداره چه سن پایین باشه چه سن بالا

ببینید آدم که بار اول از یکی خوشش میاد دوپامین(هورمون لذت)خیلی زیادی تو مغزش ترشح میشه 

بعد ها که از کسی دیگه خوشش بیاد بازم دوپامین ترشح میشه ولی نه به اندازه ی اولی ،سطح ترشح اون هورمون میاد پایین

واسه همین عشق اول تو ذهن ماندگارتره حتی اگه آدم بدی باشه 

یکی رو دورادور دوس داشتم اون منو بیشتر میخواست هرروز جلوی درمون بود من ازدواج کردم بنابه دلایلی،اونم ...

ولی کاش به هم میرسیدید و باهاش ازدواج میکردی اینجوری هر دو حسرت ب دل نمیمونید نمیدونم شاید قسمت اینجوری بوده..

ولی کاش به هم میرسیدید و باهاش ازدواج میکردی اینجوری هر دو حسرت ب دل نمیمونید نمیدونم شاید قسمت اینج ...

من نمیدونستم منو انقدمیخوادفکرنکنم تو دنیا کسی انقدعاشق باشه ولی نمیدونم شاید قسمت نبود بهش گفتم اگه دوباره بیای سراغم شوهرمو میفرستم سراغت

ولی کاش به هم میرسیدید و باهاش ازدواج میکردی اینجوری هر دو حسرت ب دل نمیمونید نمیدونم شاید قسمت اینج ...

آره من هزاربارم برگردم عقب دوباره باهاش عقد میکنم

لااقل حسرتش به دلم نموند و حسی که بهش داشتم از بین رفت 

من نمیدونستم منو انقدمیخوادفکرنکنم تو دنیا کسی انقدعاشق باشه ولی نمیدونم شاید قسمت نبود بهش گفتم اگه ...

پس آدم درستی نبوده 

وگرنه نمیومد سراغ زنی که دیگه متاهل شده 

خودش زن نداره الان ؟

پس آدم درستی نبوده وگرنه نمیومد سراغ زنی که دیگه متاهل شده خودش زن نداره الان ؟

چرا داره بهش گفتم تو خیانتکاری که اومدی سراغ من آخه فامیل دوریم گفت بخدا دست خودم نیست نمیتونم فراموشت کنم ولی باهاش خیلی بدبرخورد کردم تادیگه نیاددلم واسه زنش سوخت

من نمیدونستم منو انقدمیخوادفکرنکنم تو دنیا کسی انقدعاشق باشه ولی نمیدونم شاید قسمت نبود بهش گفتم اگه ...

کاش قبلا بهش فرصت میدادی و باهاش ازدواج میکردی چون حستون دو طرفه بوده 

ولی خوب دیگه ازدواج کردی و نمیتونی برگردی اونم آدم درستی نبوده ک اومده سراغ زن شوهر دار

چرا داره بهش گفتم تو خیانتکاری که اومدی سراغ من آخه فامیل دوریم گفت بخدا دست خودم نیست نمیتونم فرامو ...

خوب کاری کردی 

دیگه وقتی اون زن داره و تو شوهر داری این کارش خیلی خیلی اشتباه بوده 

ن نرسیدم

تو گروه تلگرامی اشنا شدیم خیلی همو میخاستیم اونو نمیدونم ولی من هنوزم دوسش دارم 

بعد ها جفتمون کارمند شدیم 

فاصله شهر هانون یساعت بود 

قرار خواستگاری و ازدواح گذاشتیم

اونقدر تحقیق کرد پرس و جو کرد گفتن اصلا انتقالی نمیدن 

من گفتم رفت و امد میکنم یساعت راهه ولی اون گف اگ تو این راه چیزیت یشه من خودمو نمیبخشم 

خیلی عذاب کشیدم ولی گذاشت رفت هنوزم منتظرم پیم بده وبی نمیده

کاش قبلا بهش فرصت میدادی و باهاش ازدواج میکردی چون حستون دو طرفه بوده ولی خوب دیگه ازدواج کردی و نمی ...

آره من عجله کردم چون پدرمادرم مجبورم کردن وگرنه اون منو ول نمیکرد تا ابد...ولی هرچی که بود هیچوقت گذشته جبران نمیشه