2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه متاهل بقیه حرفامو بخون پست پایین

ان شاالله خوشبخت و شاد باشی کنار همسرت 

آدم وقتی نمی‌رسه میشه حسرت و وقتی هم میرسه بعدش اون آدم براش عادی میشه 

کلا خصلت آدمیزاد همینه

ان شاالله خوشبخت و شاد باشی کنار همسرت آدم وقتی نمی‌رسه میشه حسرت و وقتی هم میرسه بعدش اون آدم براش ...

مرسی عزیزم هم چنین 

درسته کلا خاصیت آدمیزاد اینه که هیچ وقت از هیچی راضی نیست ولی ای کاش هیچ وقت آدمایی قرار نیست ماله هم بشن به تور هم نخورن

مرسی عزیزم هم چنین درسته کلا خاصیت آدمیزاد اینه که هیچ وقت از هیچی راضی نیست ولی ای کاش هیچ وقت آدما ...

ان شاالله عزیزم 

کلاً ما آدمها تو هر زمینه ای فقط وَلَعِ به دست آوردن داریم وقتی که به دست میاریم دیگه برامون عادی میشه 

درکت میکنم عشق یطرفه اینجوریه و تقصیر تو نیس لیاقت هم نداشت... شاید اون موقع اونم عاشق ینفر دیگه بود ...

نه میدونستم کسی نیست،مطمئن بودم،همسن و سال بودیم،من از ندیدنش میمردم و اون نمیفهمید،همه روح و روانمو گرفته بود و پر شده بود از اون

وقتی میبینی یه نفر انقدر دوست داره که هیچکسو جز تو رو نمیبینه،چجوری دلت میاد اذیتش کنی

راست میگن زمین گرده،حالا تو چشمام زل میزنه و من بی تفاوتم 🙂

خدا ازش نگذره،هیچوقت نبخشیدمش ✋🏻