2777
2789
عنوان

رنگ مو برای عید

128 بازدید | 5 پست

بچه ها من موهام بلنده تا پایین کمرم ۱۵ سانت در اومده موهای خودم پایینش هایلایت مربوط به پارساله. رفتم آرایشگاه گفتن اگر هایلایت رو ترمیم کنیم احتمال داره بسوزه و ۸ تا ۱۰ میلیون هزینه اش میشه. اول اینکه دلم نمیاد انقدر پول بدم اونم آیا بشه آیا نشه😃 دوم رنگ هایلایت پایین موهامو دوس دارم. بنظرتون خیلی زشته موهام دو رنگ باشه؟ بالا قهوه ای تیره پایین هایلایت. یا برم یه رنگ بذارم همش رو یک دست کنم؟ 

نه بابا هیچی زست نیست، بدون رو کله موهاتم یه رنگ بزاری ، دوباره لایتات میان بیرون، و لایت میشه، لازه ...

میترسم بگن چرا به خودش نرسیده و اینا. سشوار میکشم و اتو مو اینا قشنگ میشه. فقط میگم یوقت نگن چرا هیچ کاری نکرده. خواهرشوهرام همه مشکی یه دست کردن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطوره من که اصلا دلم نمیاد این همه پول بدم گذاشتم همینجور بمونه ،فقط برای اینکه دکلره به زردی ...

منم شامپو بنفش میزنم رنگ هایلایت پارسالم فوق العاده بود. پارسال ۴ دادم امسال میگه ۸ تا ۱۰🙃🙃🙃😏😏

میترسم بگن چرا به خودش نرسیده و اینا. سشوار میکشم و اتو مو اینا قشنگ میشه. فقط میگم یوقت نگن چرا هیچ ...

اگه بخوان حرفی بزنن میزنن، ببین حرف مردم ۱۰-۱۵ میلیون میارزه، یا میتونی با اون پول یه کار دیگه کنی، دیگه پول برای خودته ، خودت میدونی