2777
2789
عنوان

قد همسر

312 بازدید | 38 پست

سلام

میخاستم بنده رو راهنمایی کنید

من با یک نفر آشنا شدم

خاستگارم هستن

خانواده هم در جریان هستن

ایشون اخلاق فوق العاده خوبی دارن و درک بالایی دارن

از نظر مالی خوب هستن

شغل خیلی خوب دارن

شغل دوم هم دارن

خانواده معقولی دارن

اما قدشون کوتاهه خیلی 

قدشون ۱۶۳ هست من به خاطر قدشون برای جواب مثبت دادن دچار تردید شدم

ممنون میشم راهنمایی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خودت زیر ۱۶۰ باشی اوکی بده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من قد برام مهمه 

و این قد رو نیستمش 

هرچند خودم قدم زیر ۱۶۰

[اکانت واگذار شده ]مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

😐😞مگه کسی که قدش کوتاهه چشه؟؟؟؟؟؟؟ وقتی یه قد یلند، بد پوز، بد اخلاق، چشم چرون، پیداکردی بهت میگم. ...

بیخیال هرکس سلیقه ای داره بالاخره اونی که باید باهاش حال کنه اسی نه من و شما 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگه ازش بلندتری یا هم قدید قبول نکن.

فردا هزار جوری اذیت میشی

مرد ۱۶۰ جزو کوتاهاس

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اگ قد برات خیلی مهمه و معیاره ممکنه بعدا اذیت شی و تو چشمت بره همش ولی اگ نه میتونی کنار بیای خیلیم خوبه

قد خودت و خانوادت هم در نظر بگیر که خیلی اختلاف قدی نباشه مثلا برادر و فامیلاتون همه قد بلند باشن یکی کوتاه تر شاید اعتماد بنفس ادم از دست بره مثلا

این چیزا سلیقه ای هست 

ولی با این حال به قد خودت بستگی داره 

قدت زیر ۱۶۰ باشه خیلی به هم میاید و قشنگه 

ولی بالای ۱۶۰ ممکنه اذیت بشی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
یعنی رشد قد پسرتون کم هست یا نه دوست دارید بلند باشه؟

از نظر پزشک سالمه مشکل هورمونی نداره. ولی به لحاظ ژنتیکی به خودمون رفته دیگه. ولی پسر دومم چون به بابام رفته از اولی داره بلندتر میشه. همین بیشتر پسر اولم رو اذیت می کنه