2777
2789
عنوان

قد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 38 پست
همسر من هم دقیقا 163 هست خودم هم 162 برای ازدواج مشکلی نداشتم. اما الان برای پسرم ناراحتم. قدش دو سا ...

یه اشنا داریم بردن آمپول افزايش قد بهش زدن حدودا ۱۶۵ بود الان دست کم ۱۹۰ هست 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

همسر من هم دقیقا 163 هست خودم هم 162 برای ازدواج مشکلی نداشتم. اما الان برای پسرم ناراحتم. قدش دو سا ...

۲سانت ناراحتی داره

من۱۶۰ شوهرم ۱۷۰ پسرم ۱۹۵ خیلیم خوشحالیم

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزا سلیقه ای واقعامن کسی ازم کوتاه تر باشه واقعا جذبش نمیشم با این که قد دست خود ادم نیست ولی ا ...

من لاغرا رو خوشم‌نمیاد جذب آدمای لاغر نمیشم دست خودمم نیست 

اونی که پرتره به نظرم دلنشین تره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بردمش گفت باید قبل از بلوغ می  آوردی. بعد هم عوارض دارن دیگه مثلا دکتر گفت باعث میشه در بزرگسالی فشار خون بگیره

از نظر پزشک سالمه مشکل هورمونی نداره. ولی به لحاظ ژنتیکی به خودمون رفته دیگه. ولی پسر دومم چون به با ...

خب اگر هنوز هورمون رشدش قطع نشده بسکتبال و اینا بفرستید شاید بلند بشه یا آمپول رشد بزنه 

بردمش گفت باید قبل از بلوغ می آوردی. بعد هم عوارض دارن دیگه مثلا دکتر گفت باعث میشه در بزرگسالی فشا ...

ای وای نه پس تنش سلامت قد به چه کار میاد 

من وشوهری بلند قدیم ولی پسرمون قدش کوتاه نسبت به همسناش 

عمه هاش ۱۵۵ اینا هستن به اون کشیده از شانس ما 

الان ۶ سالش۱۰۹ قدش 

بسکتبال از همون اول که دیدم کوتاه فرستادم فایده ای نکرد. الان جزو بهترین های بستکتبال نوجوانانه ولی قد کم آورده. 

در کل منظورم اینکه که به غیر از تمایل خودشون برای ازدواج به اینده و این مسائل هم فکر کنن.

ای وای نه پس تنش سلامت قد به چه کار میاد من وشوهری بلند قدیم ولی پسرمون قدش کوتاه نسبت به همسناش عمه ...

هنوز خیلی جا داره عزیزم. کلاس اول هیچی مشخص نیست. بیشتر کلاس هفتم هشتم جهش رشد دارن

هنوز خیلی جا داره عزیزم. کلاس اول هیچی مشخص نیست. بیشتر کلاس هفتم هشتم جهش رشد دارن

انشالله بی حرف پیش 

چن سالش بود ک‌بردن دکتر براش امپول زدن چون منم میخام برام پسرام بزنم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤