2777
2789
عنوان

چون دیپلم ندارم احساس پوچی میکنم

215 بازدید | 12 پست

دوست دارم بستری بشم شوک درمانی کنم اما به دلایلی مثل حموم رفتن برای من سخته تردید دارم احساس میکنم دکترا به من دروغ میگن اخرین دکترم بهم گفت اسپرگر دوقطبی و وسواس فکری دارم اما من احساس میکنم اوتیسمم شدیدتر و دکتر نخواست ناراحتم کنه وسائل خودکشی کاملا امادس اما شک دارم سرکار حاظرم برم 30 سالمه اما والدینم همکاری نمی کنن داروهایی هم که میخورم به شدت سنگیه فیل بخوره میمیره زبونم میگیره دستام تیغ زده شده همش کابوسه شما بگید چیکار کنم؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترخوب الهی ارامش برگرده به زندگیت

به چیزای خوب فکر کن

برات صلوات میفرستم گلم

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️

دکترها با کسی تعارف ندارن. راحت توی چشمهات زل میزنن و میگن متاسفانه سرطانه و نمیشه کاری کرد.

حالا اینکه اوتیسم رو مخفی کنن

اینکه وسایل خودکشی مهیاست بله. اما ضعیفها خودشون و دیگران را آزار میدن. پدر و مادر رو اذیت می کنن

قوی باش. 

هیچ دارویی هم فیل رو نمیکشه

باخوردن چند تا قرص هیچ چیزی نمیشه

داروهای اعصاب و روان از داروهای آنتی بیوتیک خیلی ضعیف تر و ملایم ترن

فقط بخاطر اینکه دیپلم نداری میخوایی خودکشی کنی؟مثلا ماهایی که درس خوندیم چیشده اتفاقا منم حال روحیم خوب نیس هیجده سال درس خوندم کار پیدا نمیکنم برم بیکار نشستم خونه منم احساس پوچی میکنم بنظرم موضوع درس نیس موصوع بیکار بودنه که حس پوچی میده مثل خود من شما برو سرکار زندگیت تغییر میکنه نیاز به همکاری خانواده هم نداری دیگه سی سالت شده خودت باید بدون همکاری خانواده تصمیم بگیری 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

دیپلم رو میخوای چکار اخه 

مهم سلامتیته 

مواظب سلامتیت باش 

این روزهای جوانی دیگه بر نمیگرده 

تو جوان هستی و توانا 

پس به زندگی ادامه بده

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

دیپلم چ اهمیتی داره؟ زندگی کن.

من لیسانس دارم چکارش کنم؟ کاری ک انجام میدم هیچچچچ ربطی ب رشتم نداره اصلا مدرکه مهم نبود و من الکی وقت خودم رو گرفتم .

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

مثلا لیسانس دارم گوشه خونه نشستم با شما چه فرقی دارم ؟گلم ادم باید مولد باشه حالا یا مالی یا خدمات به خلق یا تربیت فرزند یا رشد فکری وروحی یا تولید یک چیز قشنگ احساس خوب واینا مهمه.تحصیل خوبه ولی اگه استفاده نشه فراموش میشه ودیگه به کار نمیاد.خودم هیچی یادم نیس از چرتوپرتایی که تو دانشگا به خوردمون دادن

راحته بگیر خب

من رشتم ریاضی بود همه چیز تا سال اخر خوب بود نمراتمم معمولی اما پیش دانشگاهی حالم بد شد درس ها هم زیادی سنگین شد اصلا مدرسه نمی رفتم اون سال

کتاب های کمک اموزشی و سی دی های اموزشی رو که چندین میلیون پولش بود نابود کردم

حالا چطور میتونم دیپلم بگیرم و حتی یه دانشگاه الکی مثل پیام نور برم؟؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس