فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 103 پست امروز یکشنبه اس بیست و یکم بهمن ماه کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1403/11/21 | 01:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13447 واو 😅 باریکلا پس تا میتونی لذت ببر تقریبا درست حدث زدی سه ساله تموم میکنم چون بعد ترم یک دوسال رفتم ... سپاس از شمااحسنت به شماامیدوارم خبر قبولی تم تو آزمون وکالت بهم برسهو اینکه پسرا به نظرم درس خون ترن درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 سپاس از شمااحسنت به شماامیدوارم خبر قبولی تم تو آزمون وکالت بهم برسهو اینکه پسرا به نظرم درس خون ترن خواهش میکنم 🙏ممنونم ازت ، همچین موفقیت شما نبابا پسرا کجا درسخونن😂 مجبورن کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13447 خواهش میکنم 🙏ممنونم ازت ، همچین موفقیت شما نبابا پسرا کجا درسخونن😂 مجبورن نه هستن جدیتو کلاس یا نیستن یا تو گوشی یا هی غیبتبعد نمره ها رو میزنن چشمات از حدقه در میادالان که سربازی رو رفتی موفقیت تو دو برابر حساب کن درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 نه هستن جدیتو کلاس یا نیستن یا تو گوشی یا هی غیبتبعد نمره ها رو میزنن چشمات از حدقه در میادالان که س ... ای خداااااا🤣🤣 خب چی بگم بعضیاشون میخوننن هر چند بنظر من دخترا بیشتر وقتشون آزاده و بیشتر میخونن اکثر بچه ها میگن ک خوشبحالت سربازی رفتی و.... ولی واقعا از این خبرا نیس 😅 اصلا ربطی به سربازی ندارع ک خیلی باید بخونی و... کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13447 ای خداااااا🤣🤣 خب چی بگم بعضیاشون میخوننن هر چند بنظر من دخترا بیشتر وقتشون آزاده و بیشتر میخونن اک ... ترم اول که بودم بیشتر پسرا گفتن استاد اومدیم که سربازی نریمیکی شون گفت استاد من نبودم بابام حقوق ثبت نامم کردهحالا همینا همچنان درس خون هایی کلاسن درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 ترم اول که بودم بیشتر پسرا گفتن استاد اومدیم که سربازی نریمیکی شون گفت استاد من نبودم بابام حقوق ثبت ... دقیقا 😂 ترم اول خیلیا چرت و پرت میگن ترمای آخر آدم دیگه نفس کم میاره 😂 مزاحم نشم دیر وقته 😊 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13447 دقیقا 😂 ترم اول خیلیا چرت و پرت میگن ترمای آخر آدم دیگه نفس کم میاره 😂 مزاحم نشم دیر وقته 😊 نیستی آقای وکیل البته می خونی ادامه میدی میری تو کار قضاوتشما باید درس بخونی بگیر بخواب استراحت کنمن هستم فعلا درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 نیستی آقای وکیل البته می خونی ادامه میدی میری تو کار قضاوتشما باید درس بخونی بگیر بخواب استراحت کنمن ... آه مرسی 🤣عییییییییخوبه ، منم خوابم نمیاد .... ازم فراریه حوصله ام سر رفته کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13447 آه مرسی 🤣عییییییییخوبه ، منم خوابم نمیاد .... ازم فراریه حوصله ام سر رفته اوهوم چه کنیم حکم چیه درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 اوهوم چه کنیم حکم چیه مرسی ک گذاشتی حکم کنم 🙏😂خودمم نمیدوم بازی هم نمیشه کرد فیلم هم نمیشه دید هیییییی کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13447 مرسی ک گذاشتی حکم کنم 🙏😂خودمم نمیدوم بازی هم نمیشه کرد فیلم هم نمیشه دید هیییییی واقعاحق درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13447 🥲😕 قیافه شو خخخخخخخخ درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 قیافه شو خخخخخخخخ ☹️😂 خب چیکار کنم تو ک اموجی نمیزاری بدونم چجورییی😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13447 ☹️😂 خب چیکار کنم تو ک اموجی نمیزاری بدونم چجورییی😂 درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست