2777
2789
واو 😅 باریکلا پس تا میتونی لذت ببر تقریبا درست حدث زدی سه ساله تموم میکنم چون بعد ترم یک دوسال رفتم ...

سپاس از شما

احسنت به شما

امیدوارم خبر قبولی تم تو آزمون وکالت بهم برسه

و اینکه پسرا به نظرم درس خون ترن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
سپاس از شمااحسنت به شماامیدوارم خبر قبولی تم تو آزمون وکالت بهم برسهو اینکه پسرا به نظرم درس خون ترن

خواهش میکنم 🙏ممنونم ازت ، همچین موفقیت شما 

نبابا پسرا کجا درسخونن😂 مجبورن

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم 🙏ممنونم ازت ، همچین موفقیت شما نبابا پسرا کجا درسخونن😂 مجبورن

نه هستن جدی

تو کلاس یا نیستن یا تو گوشی یا هی غیبت

بعد نمره ها رو میزنن چشمات از حدقه در میاد

الان که سربازی رو رفتی موفقیت تو دو برابر حساب کن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
نه هستن جدیتو کلاس یا نیستن یا تو گوشی یا هی غیبتبعد نمره ها رو میزنن چشمات از حدقه در میادالان که س ...

ای خداااااا🤣🤣 

خب چی بگم بعضیاشون میخوننن هر چند بنظر من دخترا بیشتر وقتشون آزاده و بیشتر میخونن 

اکثر بچه ها میگن ک خوشبحالت سربازی رفتی و.... ولی واقعا از این خبرا نیس 😅 اصلا ربطی به سربازی ندارع ک خیلی باید بخونی و...

ای خداااااا🤣🤣 خب چی بگم بعضیاشون میخوننن هر چند بنظر من دخترا بیشتر وقتشون آزاده و بیشتر میخونن اک ...

ترم اول که بودم بیشتر پسرا گفتن استاد اومدیم که سربازی نریم

یکی شون گفت استاد من نبودم بابام حقوق ثبت نامم کرده

حالا همینا همچنان درس خون هایی کلاسن

ترم اول که بودم بیشتر پسرا گفتن استاد اومدیم که سربازی نریمیکی شون گفت استاد من نبودم بابام حقوق ثبت ...

دقیقا 😂 ترم اول خیلیا چرت و پرت میگن 

ترمای آخر آدم دیگه  نفس کم میاره 😂 

مزاحم نشم دیر وقته 😊

دقیقا 😂 ترم اول خیلیا چرت و پرت میگن ترمای آخر آدم دیگه نفس کم میاره 😂 مزاحم نشم دیر وقته 😊

نیستی آقای وکیل البته می خونی ادامه میدی میری تو کار قضاوت

شما باید درس بخونی 

بگیر بخواب استراحت کن

من هستم فعلا

نیستی آقای وکیل البته می خونی ادامه میدی میری تو کار قضاوتشما باید درس بخونی بگیر بخواب استراحت کنمن ...

آه مرسی 🤣عیییییییی

خوبه ، 

منم خوابم نمیاد .... ازم فراریه 

حوصله ام سر رفته 

آه مرسی 🤣عییییییییخوبه ، منم خوابم نمیاد .... ازم فراریه حوصله ام سر رفته

اوهوم چه کنیم حکم چیه

مرسی ک گذاشتی حکم کنم 🙏😂خودمم نمیدوم بازی هم نمیشه کرد فیلم هم نمیشه دید هیییییی

واقعا

حق