aatiish مدیر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 عنوان سالاد مجلل 🙄 | مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 31 پست دوستم همش میگه مامانم سالادهای مجلل درست میکنه همینجوری دوتا کاهو و هویج و گوجه خورد نمیکنه هزارتا چیزمیز میریزه با کلی مغزیجات و ...من نمیفهمم منظورش از مجلل و هزارتا چیز میز و مغزیجات چیه شما اگه میدونین به منم یاد بدین یه روز مجلل بخوریم😐 1403/11/21 | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 بگو چیز دیگه ای برای پز نداری پزو خانم؟=)) یکی از اقوام ما که هردو پزشک هستنسالاد شیرازی درست کرده ب ... عهههه آره اتفاقاً از همون دوستم شنیدم که الان سالاد شیرازی درشت مد شده 😳😳
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14199 النگو هم ندارم آخه😫😫🤣 از انگشتر یا گوشواره هم میتونی استفاده کنی ولی النگو ی چیز دیگه س😅😅😅مزه ش فوق العاده میشه😅😎😎 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 برو عمو 😅😅😅من ک آخرین مدل مجلل رو بهت گفتم دیگه چی میخوای😅😅😅بیشتر از طلا ؟؟؟گرونتر از طلا؟؟؟😎 مرسی زنعمو😅😅
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 از انگشتر یا گوشواره هم میتونی استفاده کنی ولی النگو ی چیز دیگه س😅😅😅مزه ش فوق العاده میشه😅😎😎 بجای مغزیجات چی؟؟
ruohi عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 15232 عهههه آره اتفاقاً از همون دوستم شنیدم که الان سالاد شیرازی درشت مد شده 😳😳 من خونه دوستم دوازده سال پیش یه سالاد خوردم اولین بارمم بود چقد حس کردم عقب موندم از ملتسالاد کلم و انار بود با کشمش و گردوی تر نانوا هم جوش شیرین می زند بیچاره فرهاد
sepideh1379 عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 20757 عهههه آره اتفاقاً از همون دوستم شنیدم که الان سالاد شیرازی درشت مد شده 😳😳 🤦🏻♀️🤦🏻♀️اخه مگه سالاد مدی هست؟ ما پارسال خوردیم اینو، مد نبود. 🏋️♀️👩🏻🦱🌱
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 من خونه دوستم دوازده سال پیش یه سالاد خوردم اولین بارمم بود چقد حس کردم عقب موندم از ملتسالاد کلم و ... این ترکیب سمی نمیشه؟؟من سالاد گل کلم با هویج و خیار و انار درست میکنم خیلی دوست داریم ولی کشمش با انارو نمیتونم درک کنم
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 🤦🏻♀️🤦🏻♀️اخه مگه سالاد مدی هست؟ ما پارسال خوردیم اینو، مد نبود. آره دیگه مثلاً داشت میگفت الان دیگه سالاد شیرازی ریز مد نمونده درشت مجلسیتره😐😐حالا منو ببینی با چه دقتی رییییز میکنم😐😐
ruohi عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 15232 این ترکیب سمی نمیشه؟؟من سالاد گل کلم با هویج و خیار و انار درست میکنم خیلی دوست داریم ولی کشمش با ان ... نه اتفاقا خوشمزه بود نانوا هم جوش شیرین می زند بیچاره فرهاد
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 دلم سالاد خواست بی ناموس😭 خودمم اتفاقاً بی فانوس😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14199 بجای مغزیجات چی؟؟ دبگه عزیزم شما گفتی مجلل نگفتی فوق مجلل ک 😅😅اونارو ک اضافه کنی میشه فوق مجلل ک تو بحث ما نمیگنجه😎😅😅😅😅 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 دبگه عزیزم شما گفتی مجلل نگفتی فوق مجلل ک 😅😅اونارو ک اضافه کنی میشه فوق مجلل ک تو بحث ما نمیگنجه😎 ... آخه گفت هزار جور مغزیجات میریزه🙄
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14199 نه اتفاقا خوشمزه بود من خوردم انار با سالاد فصل ریخته بودن خوشمزه بود ولی همین سالاد معمولی فصل و شیرازی رو بیشتر از همه دوس دارم من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14199 آخه گفت هزار جور مغزیجات میریزه🙄 تو دفعه بعد بهش بگو ما طلا میریزیم تو سالادامون دیگه تک دلشو بریدی 😎بیخیال معزیجاتش شو من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅