2789
عنوان

سالاد مجلل 🙄

171 بازدید | 31 پست

دوستم همش میگه مامانم سالادهای مجلل درست می‌کنه همینجوری دوتا کاهو و هویج و گوجه خورد نمیکنه هزارتا چیزمیز می‌ریزه با کلی مغزیجات و ...

من نمی‌فهمم منظورش از مجلل و هزارتا چیز میز و مغزیجات چیه شما اگه میدونین به منم یاد بدین یه روز مجلل بخوریم😐

فرزند ایران و جانفدای میهن💔 خدا با منه پس همه چی خوب پیش میره😍

حاضرم قسم بخورم فقط خودشم شنیده نخورده 😂😂😂

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

روش آب طلا میریزه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سالاد که انواع مختلف داره

مثلا یه سالاد خوشمزه سالاد اندونزی کلم ذرت کالباس نوخود فرنگی خیارشور ماینز

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

روش آب طلا میریزه

ما رو سالادامون طلا رنده میکنیم😎😎😎 😅😅😅

مامانم النگو دستشو درمیاره رنده میکنه رو سالاد😎

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سالاد که انواع مختلف دارهمثلا یه سالاد خوشمزه سالاد اندونزی کلم ذرت کالباس نوخود فرنگی خیارشور ماینز

نه بابا همین سالاد فصلو میگه با مغزیجات و ... درست می‌کنه🙄

ما رو سالادامون طلا رنده میکنیم😎😎😎 😅😅😅مامانم النگو دستشو درمیاره رنده میکنه رو سالاد😎

🤣🤣🤣

خوشم میاد همه‌تون عین من مجلل ندیده‌این🤣

ما رو سالادامون طلا رنده میکنیم😎😎😎 😅😅😅مامانم النگو دستشو درمیاره رنده میکنه رو سالاد😎

اسی خواستی مدل ما سالاد درست کن 😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نه بابا همین سالاد فصلو میگه با مغزیجات و ... درست می‌کنه🙄

شاید ازین سالاد من دراوردی هاست 

هر چی دم دستشونه توش میکنن

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بگو چیز دیگه ای برای پز نداری پزو خانم؟=)) یکی از اقوام ما که هردو پزشک هستن

سالاد شیرازی درست کرده بودن، انقد گنده قاچ کرده بود، مثل سالاد فصل بود

چه حرفا =)))))) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
شاید ازین سالاد من دراوردی هاست هر چی دم دستشونه توش میکنن

نمی‌دونم والا فک میکردم فقط من ندیده‌م

🤣🤣🤣خوشم میاد همه‌تون عین من مجلل ندیده‌این🤣

برو عمو 😅😅😅

من ک آخرین مدل مجلل رو بهت گفتم دیگه چی میخوای😅😅😅بیشتر از طلا ؟؟؟

گرونتر از طلا؟؟؟😎