2777
2789
عنوان

سالاد مجلل 🙄

170 بازدید | 31 پست

دوستم همش میگه مامانم سالادهای مجلل درست می‌کنه همینجوری دوتا کاهو و هویج و گوجه خورد نمیکنه هزارتا چیزمیز می‌ریزه با کلی مغزیجات و ...

من نمی‌فهمم منظورش از مجلل و هزارتا چیز میز و مغزیجات چیه شما اگه میدونین به منم یاد بدین یه روز مجلل بخوریم😐

روش آب طلا میریزه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالاد که انواع مختلف داره

مثلا یه سالاد خوشمزه سالاد اندونزی کلم ذرت کالباس نوخود فرنگی خیارشور ماینز

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

روش آب طلا میریزه

ما رو سالادامون طلا رنده میکنیم😎😎😎 😅😅😅

مامانم النگو دستشو درمیاره رنده میکنه رو سالاد😎

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سالاد که انواع مختلف دارهمثلا یه سالاد خوشمزه سالاد اندونزی کلم ذرت کالباس نوخود فرنگی خیارشور ماینز

نه بابا همین سالاد فصلو میگه با مغزیجات و ... درست می‌کنه🙄

ما رو سالادامون طلا رنده میکنیم😎😎😎 😅😅😅مامانم النگو دستشو درمیاره رنده میکنه رو سالاد😎

اسی خواستی مدل ما سالاد درست کن 😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نه بابا همین سالاد فصلو میگه با مغزیجات و ... درست می‌کنه🙄

شاید ازین سالاد من دراوردی هاست 

هر چی دم دستشونه توش میکنن

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بگو چیز دیگه ای برای پز نداری پزو خانم؟=)) یکی از اقوام ما که هردو پزشک هستن

سالاد شیرازی درست کرده بودن، انقد گنده قاچ کرده بود، مثل سالاد فصل بود

چه حرفا =)))))) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
🤣🤣🤣خوشم میاد همه‌تون عین من مجلل ندیده‌این🤣

برو عمو 😅😅😅

من ک آخرین مدل مجلل رو بهت گفتم دیگه چی میخوای😅😅😅بیشتر از طلا ؟؟؟

گرونتر از طلا؟؟؟😎