2777
2789
عنوان

چرا توهمی ام

99 بازدید | 16 پست

همش دارم تو توهگ تو رویا تو خیال زندگی میکنم تو ذهنم رویا پردازی کردم که چه میدونم رتبه یک کنکور شدم تو تکواندو مقام طلا آوردم همش رویا پردازی چرت و پرت چجوری از این وضعیت خارج شم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه، خیلیا اینجورین ولی نمیگن و توی دل خودشونه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

منم اینطوری بودم الان دارو میخورم ذهنم خیلی ساکته ولی زندگیم خیلی یکنواخت و بی هیجان شده زندگیم خسته ...

من واقعا از این همه رویا پردازی بیهوده و الکی خسته شدم 

میدونستی اونایی که مثل تو رویاهای عجیب و غریبی دارن ذهنای خلاق تری نسبت به بقیه دارن؟

خب رویاهای بیهوده چه فایده داره مثلا من یک صفحه درس میخونم خسته میشم مغزم نمیکشه رویای رتبه یک شدن یک خیال باطله 

اگه واقعا خسته ای برو روانپزشک دارو بخور ذهنت خیلی ساکت میشه اگه خودتم بخای دیگه ذهنت اجازه نمیده رو ...

نه دارو نمیخوام تو این سن مصرف کنم کلا ۱۶ سالمه 

خب رویاهای بیهوده چه فایده داره مثلا من یک صفحه درس میخونم خسته میشم مغزم نمیکشه رویای رتبه یک شدن ی ...

سعی کن به رویاهات سمت و سوی درستی بدی که به هدفت نزدیک بشی

نه فقط صرفا یک رویای پوچ

مثه برف باش⁦🌨️⁩، زیبا ولی سرد....❄️...

سعی کن به رویاهات سمت و سوی درستی بدی که به هدفت نزدیک بشینه فقط صرفا یک رویای پوچ

من رویاهام همینجورین همشون بیهوده و پوچ و الکی 

یه زندگی افتضاح دارم که به مرگم راضی ام 

من رویاهام همینجورین همشون بیهوده و پوچ و الکی یه زندگی افتضاح دارم که به مرگم راضی ام

هیچ وقت نا امید نشو

قبول دارم تا وقتی داری درس میخونی دنیا برات جهنمه ولی وقتی به هدفت یعنی دانشگاه و رشته ی مورد علاقت برسی میبینی این سختیایی که کشیدی نتیجه داده و اون وقته که پله پله به هدفت داری نزدیک میشی

مثه برف باش⁦🌨️⁩، زیبا ولی سرد....❄️...