2777
2789

••• شیرین و جادویی ترین یادگاری نی نی سایت •••

اگر توی گوگل و کروم و اینترنت گوشیتون سرچ 

و جستجو بزنین عکس کودکیم و عکس بچگیم عکسها وتصاویر بچگی و کودکی کاربران و اعضای 

نی نی سایت رو براتون میاره که از سالها پیش به اشتراک گذاشتن و منتشر کردن و شیرین ترین و جادویی ترین عکسهای و تصاویر هستن چون آدم با دیدن بکگراند و پس زمینه سیاه و سفید یا رنگی با دوربین عکاسی و عکس های قدیمی و نوستالژیک آدم میفته توی اون روزگار و زمان بچگی و کودکی که خاطرات شیرینی رو یادآوری میکنن و انگاری که آدم سوار قطار و ترن و ماشین زمان میشه و برمیگرده به اون دوران و روزهایی که گذشت 

روزگاری که دوربین فیلمبرداری و عکسبرداری 

فول آپشن و امکانات و حرفه ای ساخته نشده بود 

اما خاطرات و تجربیاتی شیرین و جادویی پشتش 

هست که آدم رو به گنجینه ی دهه چهل و پنجاه و شصت و هفتاد و هشتاد پرت میکنه و آدم لذت میبره و شما هم امتحان کنین •••

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••