2777
2789

به اونی عاشقشم برسم 

همین😊🙂🥰

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که باعث شدن من حس الان هر شب هرروز مو تجربه کنن نابود شن می‌خوام همون بلایی که سرمون آوردن سرشون بیاد همون جور قلبمو آتیش زدن قلبشون آتیش بگیره 

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

من رسیدممممم توهم برسی ایشالله😍⚘️

مرسیییی😍

چطوری رسیدید 

دعا یا آیه ای یا ختمی برداشتید؟ 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چله حق شناس گرفتم 😍

ای جان 

چه اتفاقییی     

خودتون یا نائب😍

🤲🏼 خدایا ازتو میخوام تمام کسانی که امشب اینجا مشکل و گرفتاری دارند، مشکلشون رو حل کنی انشالله گرفتاریهاشون برطرف بشه تا به آرامش برسند

🙌  الهی آمین

خدایاالتماست میکنم نجاتم بده دست خالی ردم نکن خدا😭

خدایا التماس میکنم امشب به افسانه خانم نظر کن تمام گناه هایش راببخش و عمری طولانی با آرامش وشادی بهش هدیه کن 🤲🌺 الهی آمین

خدایا التماس میکنم امشب به افسانه خانم نظر کن تمام گناه هایش راببخش و عمری طولانی با آرامش وشادی بهش ...

الهی دورت بگردم😢

الهی خدابهترینارونصیب قلب مهربونت کنه❤

خدایاصدای این بنده مهربونت رودرحقم بشنو😭