2777
2789
عنوان

مشکل در پریودی

75 بازدید | 13 پست

من این ماه روز اول پریودیم روی نوار بهداشتیم ب همراه خونریزی ی چیز گرد اندازه ی نخود چربی مانند به رنگ سفید شبیه چربی دیدم،ب نظرتون چی می تونه باشه؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ال دی خوردی این چند وقت؟؟دیواره رحمهچیز خاصی نیست

حتی ماه قبل روز دهم پریودم ک پاک شده بودم ی روز لکه بینی داشتم ولی سونو و معاینه و تست پاپ اسمیر دادم چیز نبود بغیر التهاب خفیف رهانه رحم

حتی ماه قبل روز دهم پریودم ک پاک شده بودم ی روز لکه بینی داشتم ولی سونو و معاینه و تست پاپ اسمیر داد ...

عیبی نداره اخه منم یه بار دفع کردم قدیم اونم تازه خیلییی بزرگ

همون دیواره رحمته

حالت چربی سفید بود درسته؟؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عیبی نداره اخه منم یه بار دفع کردم قدیم اونم تازه خیلییی بزرگهمون دیواره رحمتهحالت چربی سفید بود درس ...

دقیقن،گرد بود و چرب مانند،انگار تو پره،اندازه نخود و سفید و‌کرمی رنگ

دقیقن،گرد بود و چرب مانند،انگار تو پره،اندازه نخود و سفید و‌کرمی رنگ

مهم نیستش

میگی چکاب هم دادی

خداروشکر چیز خاصی نبوده

برا شمام گرد بود؟

من ال دی خورده بودم پریودم رو انداختم عقب حسابی

بعدش دفع شد یهو با خون پریودم

برای من خیلییی بزرگ بود چون ۲ ماه پریود نشده بودم

سلام منم امروز پلاسماتراپی انجام دادم ولی الان تو تاریکی شب استرس اون سریشو گرفتم البته بهش گفتم گفت ...

من از دکتر دوباره پرسیدم،گفتش اصلا جای نگرانی نیس،کاملا استریل میشه

من از دکتر دوباره پرسیدم،گفتش اصلا جای نگرانی نیس،کاملا استریل میشه

برای من عالی بود نتیجش کامل ترشحاتم رفت بایه بار انجام دادن  عفونت قارچی دارم حالا شبنه نوبت بعدیمه ولی استرس دارم ولی بازم  گفتم شنبه که میرم اول ازش میپرسم