2777
2789

من ۴ سال پیش ازدواج کردم بعد از ۶ ماه شوهرم اومد گفت از چهره ت خوشم نمیاد و بیا جدا شیم و باهام کات کرد و خونه پدرش بود و منم خونه پدرم ولی اقدامی برای طلاق نکرد اصرارش به این بود توافقی تموم کنیم و منم راضی نبودم تو این مدت من به یک نفر شک داشتم تو زندگیش یه خانوم از خودش بزرگتر کلی برای همسرم کامنت میزاشت ( تو پیج کاریش) پیج شخصیش رو هم فالو داشت شوهرم پیج شخصیش خیلی پرایویته و حتی برای فامیل های من باز نمیکرد و یه بار ام من دیدم با همون خانوم چت میکنه گذشت و گذشت چند وقت پیش پیشنهاد داد بریم مشاوره زوج درمانگر ببینیم چه میگه و راهی هست دوباره درست بشه یا نه رفتم مشاوره مشاور بهم گفت طلاق بگیر ازش دوستت نداره اصلا از مشاوره اومدم داخل پرونده شوهرم شماره ای رو دیده بودم که شماره شوهرم نبود حفظ کردم اومدم خونه شماره رو زدم دیرم تلگرام بله همون خانومه که بهش شک دارم بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اون وقت گرفته بود صبر کنین ادامه رو هم بزارم

اینا دیگه کین 

ببین حتی اگه قابل میخوای طلاق بگیری بگو شوهرت درخواست بده و اذیتش کن

اون هرزه اون مشاوره رو ترتیب داده که به مشاور بگه جوری باهات حرف بزنه که تو طلاق بگیری 

وگرنه از اصول مشاوره اینه که اصلا مستقیم به کسی پیشنهاد طلاق ندن یعنی اصلا نباید اینو بگن

معلومه مشاوره با اون زن همدسته و دوستن

شما برو پیش مشاور دوباره 

و این بار هرچی اخلاق بد از شوهرت می‌دونی بهش بگو که اونم به اون زن بگه

بعدم بگو من طلاق نمی‌گیرم اصلا 

ولی در نهایت طلاق بگیر چون این زندگی زندگی نمیشه واست، ولی چون با زندگیت بازی کردن تو هم ادبشون کن

رفتم خونه پدرشوهرم و قضیه رو باهاشون درمیون گزاشتم هرچی به شوهرم گفتم بهش زنگ بزن گفت زنگ نمیزنم 

گفتم خودم زنگ میزنم گفت بزن اگر جواب تو داد 

زنگ زدم تا آخر شب (۶بار زنگ زدم) جواب نداد و تمام مدت هردو باهم آنلاین بود ساعت ۱۱ شب به من زنگ زد گفت شما ؟گفتم فلانی همسر فلانی گفت بفرمایین گفتم چرا واسه مت وقت مشاوره گرفتی گفت من کارمند همسرت هستم و خودش گفته من این مرکز مشاوره رو پیدا کردم زنگ بزن برام یه وقت بگیر و من خیلی اصرار کردم به اون خانوم که باید ببینمت دو سه روز بعد قرار گزاشت من و پدرشوهرم رفتیم ببینیمش و گفت فقط یه رابطه کاریه و سوتی ام داد( گفت همسرتون مرکز مشاوره خوب میخواسته من اینجام آشنا بوده و وقت گرفتم براتون در صورتی که پشت تلفن چیز دیگه ای گفت ) ( یه دروغ دیگه ام گفت : گفت مامانم بیمارستان بوده نتونستم جواب تلفنت رو بدم و گوشیم کلن تو ماشین بوده در صورتی که تمام مدت آنلاین بود ) و تهدید کرد میرم اعاده حیثیت میکنم ازت و فلان و کلی پدرشوهرم اراجیف بار من کرد که به بچم تهمت زدی 

گذشت و چند وقت پیش من نفقه رو درخواست دادم چون تو این ۴ سال قرونی خرجم نکرده حتی هزار تومن اونم مجبور شد درخواست طلاق داد. 

و من چند شب پیش یک تلگرام فیک نصب کردم و متوجه شدم خطی از من که غیر از بانک و همسرم و پدرم کس دیگه ای نداره اون خانوم خطم رو سیو داره و خط اصلیم رو بلاک کرده 

بنظرتون الان به روی شوهرم بیارم که فهمیدم دروغ گفته 

یا فقط واگذارش کنم بخدا ؟

خانوم از همسرم ۱۰ سال بزرگتره 

و منم از همسرم ۱۰ سال کوچیکترم 

دختر اون خانوم هم سن منه 

همیشه شوهرم بهم میگفت من زن قد کوتاه میخوام تو قدت خیلی بلنده ( ۱۷۰ هستم و تعریف از خود نباشه تحصیل کرده و خوش اندام و خوش قیافه ام هستم چیزی که بقیه راجع بهم میگن) و خیلی به همسرم وفادار بودم.  دوسش داشتم طوریکه سه ساله ولم کرده ولی من با احدی وارد رابطه نشدم حتی به وارد رابطه شدن فکر ام نکردم حتی یه رابطه پیامکی اصلا به مذکری غیر همسرم فکر نکردم 

بعد روزی که اون خانوم رو دیدم 

متوجه شدم همون ویژگی های همسرم میگفت میخوام و تو ندادی اون خانوم داشت 

قد کوتاااااه و ریزه میزه

وای وای مخم سوت کشید خداوندعلی لعنتشون كنه

خدا اون زن هرزه رو چنان بی آبرو کنه حیثیتش بره اشغال عوضی

دیگه کم خودتو کوچیک کن اصلا محل به همسرت نزار کاری کن خودش بره درخواست طلاق بده که مجبورش کنن مهریه و همه چیتو بهت بده وگرنه اگه تو بری درخواست بدی قضیه پیچیده میشه. اگه مدرکی ازش داری تو دادگاه بگو که خیانت کرده. زیادم راجب نقشه هات به پدرشوهرت اینا نگو بالاخره پسراوناس ممکنه اونام همدست بشن باهاش. خودت تنهایی یه طوری شماره بچه های اون زنه رو گیر بیار با یه خط ناشناس که به اسم خودت نباشه هرچی از مادرشون میدونی براشون بفرست و ابروشو جلو بچه هاش ببر