رفتم خونه پدرشوهرم و قضیه رو باهاشون درمیون گزاشتم هرچی به شوهرم گفتم بهش زنگ بزن گفت زنگ نمیزنم
گفتم خودم زنگ میزنم گفت بزن اگر جواب تو داد
زنگ زدم تا آخر شب (۶بار زنگ زدم) جواب نداد و تمام مدت هردو باهم آنلاین بود ساعت ۱۱ شب به من زنگ زد گفت شما ؟گفتم فلانی همسر فلانی گفت بفرمایین گفتم چرا واسه مت وقت مشاوره گرفتی گفت من کارمند همسرت هستم و خودش گفته من این مرکز مشاوره رو پیدا کردم زنگ بزن برام یه وقت بگیر و من خیلی اصرار کردم به اون خانوم که باید ببینمت دو سه روز بعد قرار گزاشت من و پدرشوهرم رفتیم ببینیمش و گفت فقط یه رابطه کاریه و سوتی ام داد( گفت همسرتون مرکز مشاوره خوب میخواسته من اینجام آشنا بوده و وقت گرفتم براتون در صورتی که پشت تلفن چیز دیگه ای گفت ) ( یه دروغ دیگه ام گفت : گفت مامانم بیمارستان بوده نتونستم جواب تلفنت رو بدم و گوشیم کلن تو ماشین بوده در صورتی که تمام مدت آنلاین بود ) و تهدید کرد میرم اعاده حیثیت میکنم ازت و فلان و کلی پدرشوهرم اراجیف بار من کرد که به بچم تهمت زدی
گذشت و چند وقت پیش من نفقه رو درخواست دادم چون تو این ۴ سال قرونی خرجم نکرده حتی هزار تومن اونم مجبور شد درخواست طلاق داد.
و من چند شب پیش یک تلگرام فیک نصب کردم و متوجه شدم خطی از من که غیر از بانک و همسرم و پدرم کس دیگه ای نداره اون خانوم خطم رو سیو داره و خط اصلیم رو بلاک کرده
بنظرتون الان به روی شوهرم بیارم که فهمیدم دروغ گفته
یا فقط واگذارش کنم بخدا ؟