2777
2789
عنوان

داروی نروکسین کسی خورده برا اضطراب

2971 بازدید | 12 پست

خواهشاً اگه خوردید از تجربیات تون بگید من یه مدت قرص اعصاب خوردم ترک کردم 

گاهی حالم خیلی بده میشه 

می‌خوام اینو بگیرم سرخود بخورم ...😥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فلوکستین خوردم تاثیرشو متوجه نشدم البته فقط ۱۰ روز خوردم و دوز ۱۰😬قطعش کردم سرخود

میشه بپرسم چرا قطع کردین؟ مشکل ایجاد می کرد؟ 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من اصلا اثری روم نزاشت بیشتر از همه استرس گرفتم و با پوکساید یبوست شدید شدم الان فقط شبا گل گاو زبون ...

ان شاالله خدا سلامتی بده. 

عزیزم اظطرابتون در چه حده راهکارهای طبیعی رو تست کنید پیاده روی مدیتیشن اروم انجام دادن کارها.... قر ...

اضطرابم خیلی خیلی بهتر شده ولی فکرای منفی ولم نمیکنه یهو‌ چشمام پر اشک میشه واقعیت دلم نمی‌خواد هیچ قرصی بخورم 

میشه بپرسم چرا قطع کردین؟ مشکل ایجاد می کرد؟

اخه من اظطراب اذیتم نمیکرد روده تحریک پذیر دارم رفتم دکتر گوارش اون برام تجویز کرد گفت مهمترین عامل تحریک کنندش استرس و اظطرابته اول اونو درمان کن 

گفت فلوکستین بی عارضست هرموقع خواستی میتونی قطع کنی 

منم یه ۱۰ روز خوردم هی حس بد بهش داشتم تو گوگلم در مورد عوارضش خوندم دیگه تصمیم گرفتم قطعش کنم 

به جاش سعی میکنم توی روز حتما پیاده روی داشته باشم نفس عمیقو مدیتیشنو اینا تا استرس و اظطرابم کمتر شه 

اضطرابم خیلی خیلی بهتر شده ولی فکرای منفی ولم نمیکنه یهو‌ چشمام پر اشک میشه واقعیت دلم نمی‌خواد هیچ ...

عزیزم بخدا منم مشکلات زیادی دارم تو زندگیم تو خونمون همش جنگ و دعوا و گریه و زاریه 

ولی خودتو بزن به بیخیالی سعی کن زیاد به چیزای منفی فکر نکنی 

کارایی که بهت ارامش میده رو انجام بده مثل نقاشی موزیک رقص پیاده روی سرگرم خودت باش اگه بدونی این استرس اظطراب لعنتی با بدن چیکار میکنه ریزش مو میاره جوش میاره رو هورمونها تاثیر میذاره رو گوارش تاثیر میذاره و.‌‌‌‌‌‌.....

اخه من اظطراب اذیتم نمیکرد روده تحریک پذیر دارم رفتم دکتر گوارش اون برام تجویز کرد گفت مهمترین عامل ...

ممنون از توضیحاتتون دوست عزیز