2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواستگاری؟ گفتم دیت نمیام فقط میای خواستگاری با خونوادت

اینم اشتباس عزیزم یه دو سه بار بیرون برید حرفای اصلی و بزنین شما هم جداییت و مطرح کن دیگه اگه به دلش باشه میاد ولی یه دفعه جلو خانوادش بگی تو ذوق میزنه‌

ب نظرم بسیار زشته  انگار دارید سر طرفو کلاه میذارید... بعدم جدا شدن چیز کوچیکه ک بخاید پنهانش کنید!!!! 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اوایل سریع نگو،قرار نیست همه عالم بفهمن جدا شدی شاید اصلا از طرف خوشت نیومد و بعد یه هفته کات کردین چه دلیلی داره اون بدونه جدا شدی،وقتی یه شناخت نسبی پیدا کردی و پسندیدی بگو،علاوه بر اون مرد ایرانی وقتی بفهمه یه خانوم جدا شده واسه خودش نقشه میکشه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

میگم بهش ولی خب میگم زمانش تو خواستگاری مناسبتر نیست نمی‌دونم آخه !!! یجوری فک میکنن راجبه اونیکع جد ...

عزیزم هم اقا و هم خانوادش حق دارن قبل امدن به منزل شما برای خواستگاری بدونن این مسئله رو،همنجور که اگه این قضیه برعکس بود اسن حق شما و خانوادتون بود...

میگم بهش ولی خب میگم زمانش تو خواستگاری مناسبتر نیست نمی‌دونم آخه !!! یجوری فک میکنن راجبه اونیکع جد ...

اگه تو خاستگاری قبول نکنه این موضوع رو چی 

قبلش بگو 

اگه خواست بیاد جلو

از حادثه لرزند به خود قصر نشینان🌹ما خانـه به دوشـان غـم سیـلاب نداریـم ....ـصائب تبریزیـ❤️🤍🌱️