2777
2789
اوایل سریع نگو،قرار نیست همه عالم بفهمن جدا شدی شاید اصلا از طرف خوشت نیومد و بعد یه هفته کات کردین ...

الان که اخلاقش و خصوصیاتش خوبه موندم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم بگم بهش همین الان یا بزارم چن وقت بگذره فقط زمان خواستگاری رو نمی‌دونم کی بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عارع گفتم شهر کوچیکیه و نمیتونم بیام بیرون

اها شهرای کوچیک فک کنم کلا مدلشون فرق داره 

ولی از همون اول باید بگی، روز خواستگاری بگی ک ضایس، اون شوکه میشه یهو و بهش برمیخوره ک قبلا نگفتی 

میگم بهش ولی خب میگم زمانش تو خواستگاری مناسبتر نیست نمی‌دونم آخه !!! یجوری فک میکنن راجبه اونیکع جد ...

دیر بگی حس میکنه فریبش دادی

که البته خب خیلیم حس غلطی نیست

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

منم همین کار کردم ۴سال پیش یه پسر خوشگل و خوشتیپ عاشقم شد اما من نگفتم جدا شدم تا از دستش ندم عاشق هم شده بودیم جوری ک یه شب بی خبر نمی تونست بمونه برام همه کار میکرد همه کار. تا اینکه یکی از رو دشمنی ک شرایط مو میدونست بهش گفته بود خیلی ناراحت شد ازم بهش انگار شوک وارد شده بود آخه به خانوادش گفته بود قرار بود بیان خونمون تا اینکه فهمید خودم گفتم تموم کنیم هر کار کردم ک بره قبول نکرد گفت خانوادم راضی میکنم گفت بدون تو نمیتونم خانوادش هم لحظه آخر منصرفش کردن و از هم جدامون کردن الانم ک الانه همو فراموش نکردیم بنظرم ازدواج مطلقه با مجرد اشتباهه چون درک نمیکنه طرفو .دو روز دیگه کلی طعنه و تیکه پشت سر آدمه.بهتره با یکی با شرایط خودمون ازدواج کنیم اینجور همو بیشتر درک میکنیم

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
میگم بهش ولی خب میگم زمانش تو خواستگاری مناسبتر نیست نمی‌دونم آخه !!! یجوری فک میکنن راجبه اونیکع جد ...

یک درصد فکر کن مدت طولانی با کسی در ارتباط باشی و عاشق و وابستش باشی بعد موقع ازدواج بفهمی مثلا ایدز داره (مثال میزنما میدونم طلاق درحد ایدز و بیماری نیست فقط میخوام ذات فریب خوردن رو درک کنی)۰

یک درصد فکر کن مدت طولانی با کسی در ارتباط باشی و عاشق و وابستش باشی بعد موقع ازدواج بفهمی مثلا ایدز ...

تازه آشنا شدیم آخه ولی از همون اول گف قصدش ازدواجه 

همین الانم راجبه عروسی میحرفید که زود بگیریم بعد عقد یا یکم دیرتر

منم همین کار کردم ۴سال پیش یه پسر خوشگل و خوشتیپ عاشقم شد اما من نگفتم جدا شدم تا از دستش ندم عاشق ه ...

متاسفم ک این اتفاق افتاده ولی الان دیگه برای خیلیا عادیه و ازدواجای موفقی هم دارن پسر با دختر مطلقه و بلعکسش.. 

فقط اگه از اول گفته بشه و پنهان کاری نشه انگار جرم کرده طرف، اینجوری خودبخود خودتون چیز بد و بزرگی جلوه اش میدین 

با اعتمادبنفس راحت بگین جدا شدین، اخه واقعا هم موضوع بزرگ و بدی نیست! رفتار خودتون درین موارد هم خیلی تاثیر گذاره بهرحال 

تازه آشنا شدیم آخه ولی از همون اول گف قصدش ازدواجه همین الانم راجبه عروسی میحرفید که زود بگیریم بعد ...

همین الان بهش پیام بده بگو

اون هم حق انتخاب داره شاید واسش این موضوع مهم باشه 

من کسی این مسیله به این بزرگیو ازم پنهون کنه یهو بگه شوک زده میشم میگم چه پنهانکار حرفه ای هست وقتی این مسیله به این بزرگیو انقدر قشنگ پنهان کرده ببین دیگه قیه چیزارو چه جور پنهان کرده