2777
2789
عنوان

من چمه

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 56 پست

منم تا تقی به توقی میخوره فکر میکنم ولی هیچوقت جرعتش رو ندارم در اصل خیلی فکر میکنم ولی هیچ کاری نمیکنم و زندگی جریان داره و خسته شدم از روز های تکراری و گاهی غیر تکراری غم انگیز

خسته شدم از با خودم بودن خودم رو مشغول کردن فقط برای خودم مهم بودن ولی زندگی ادامه داره 

فقط تو این زندگی رویاهای بزرگی دارم و گاهی به اوناا فکر میکنم و تلاشم میکنم 

و گاهی بشدت حس میکنم من خوابم و دارم رویای این زندگی که الان دارم رو میبینم و نمیتونم بیدار شم

فقط به امید روزای بهتر زندگی میکنم میترسم که روزای بهتری نرسه و یا در راه رسیدن عقب نشینی کنم 

ولی بازم من هرچقدر هم تنها باشم خودم رو دارم 

و البته خدا رو که با اینکه بنده بدیم بازم هرچی بشه پناه میبرم به اون و واقعا با بنده بدی بودم حتی فکر کردن به خدا باعث ارامشم میشه

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا قبل از تولد عزیز دلم ؟

نمیخوام تو سال جدید گند بزنم به برنامه های همه...

خستم فقط میخوام زود زود همه چی تموم بشه .‌..

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
از هممه ممنون گوش دادین بهم دوستان🤍

دختر خوب آزمایش تیرویید و ویتامین دی بده

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

منم همینم من فقط میخوام قبل از تولدم بمیرم همین....

ولی من به روز تولدم مردن فکر کرده بودم 

حتی روز تولدم اونم بشدت

چند سالته

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
ولی من به روز تولدم مردن فکر کرده بودم حتی روز تولدم اونم بشدت

من الان از 15 سالگی تو این فکرم و نمیشه و هروقت که میشه روز تولدم یه شمع فوت میکنم و این آرزو رو میکنم...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
نمیخوام تو سال جدید گند بزنم به برنامه های همه...خستم فقط میخوام زود زود همه چی تموم بشه .‌..

اه این حرفا رو خیلی شنیدم و یه دوره مثل روانیا شده بودم همش خودم رو سرزنش میکردم و میگفتم عیب از خودم مثل فرشته بودم با همه و دیدم بقیه بدتر میشن و منم فهمیدم مشکل از من نیست و بقیه این مشکل رو دارن و نباید خود رو سرزنش کنم و به بقیه که این حس و بهم میدن زیادی رو بدم

من اینطوری ام که یک لحظه شاید یک ساعت یا در حد ده دقیقه خوبم بعدش روانم از هم میپاشه 

و در طول روز بارها و بارها اینجوری میشم

حس مزخرفیه حتی نمیشه توصیفش کرد

حتی لحظه هایی که برای چند دقیقه خوبم احساس میکنم کلی فشار روانی رومه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت