2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنین تازه عروسم🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😒😒😒😒😒😒 با من حرف نزن 

الههههی چه زود هم ناراحت میشی اون تهتمتی که تو به من زدی من اینقدر ناراحت نشدم به هر حال تو ناراحت بشی فوری میزنی یکیو میکشی راست میگی از ترس جونم‌ دیگه باهات حرف نمیزنم میای منو میکشی خخخخخ بیچاره بچت 😂😂😂😂

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

خیلی تو فشار و استرس بودم ...ممنون کلی 🙏🙏

اوهوم عزیزم عادیه .... راستی اگر فعلا نی نی نمیخواین روش پیشگیریه طبیعی خیلی ریسکش بالاس برو دکتر زنان اول بخاطر بکارتت معاینه شو که زخم نشده باشی چون سخت بوده و عفونت نکنی بعدشم یه روش خوب ازش کمک بگیر بهترینش همون ک ا ن د و م هست که ضرری نداره ولی بستگی به خودتو شوهرت داره ولی یه ویزیت بشو حتما

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
الههههی چه زود هم ناراحت میشی اون تهتمتی که تو به من زدی من اینقدر ناراحت نشدم به هر حال تو ناراحت ب ...

من شک دارم تو زن باشی اصن ... بچه ی من به تو ربطی نداره توی تاپیک مردمم شلوغ نکن ساکت بشین یه گوشه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
من شک دارم تو زن باشی اصن ... بچه ی من به تو ربطی نداره توی تاپیک مردمم شلوغ نکن ساکت بشین یه گوشه

از قضا من شک دارم تو زن باشی که راحت حرف کشتن میزنی ببخشید تو به تاپیک من کار داشتی منم به تو و بچت کار دارم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

استارتر عزیز من عذر میخوام از بابت گذاشتن پست بی ربط ایشون از چشم من نبین 😕

❤قربونتون بزن من کلیم ممنونم واسه راهنماییاتون ...والا من همین الان عضو شدم زیاد سر در نمیام از تاپیکگذاشتن تو نی نی سایت و اینا ...

بازم ممنونم