2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره نصفشو !😁 تا اونجایی که یه زنگ زد خونه‌شون باباش گوشی رو برداشت!😂 بقیه‌شو آخرشب می‌بینم.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

اوکیه پسخلاصه میگی ازش؟

چون قسمت اوله زیاد چیزی نمیشه گفت ولی درمورد یه خانواده س که در دوره ۵۰ زندگی میکنن و ازون پولدارا

بعد این خانواده یه دختر داره که خیلی پدرش میخواد با کسی که مثلا میدونی یه ازدواج از پیش تعیین شده داشته باشه ولی دختره که اسمش شیرینه عاشق یکی دیگه میشه … بقیشو خودت ببین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز