2777
2789
عنوان

وای یکی از دوستام

201 بازدید | 19 پست

ما پایین شهریم تو تهران

بعد رفیقم واسه اموزش کاشت مژه میرفته تجریش ۱۴ جلسه چون هر جلسش ۱ ساعت بوده اینم دیر یاد میگرفته بعد این هی میرفته میومده به خودش میرسیده بعد ی پسره اونجا عاشق رفیقم میشه سه ماه دوست میمونن و بعدش ازدواج میکنن الانم رفیقم تو تجریش یه خونه داره و اونجا زندگی میکنن

یعنی ادم یهویی میتونه از پایین شهر بره بالا😂😂😂

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی

کاش منم مثل بعضیا ازاد بودم 

ولی یه بدبختی ام که نمیتونم جز دانشگاه جای دیگه برم

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم تو استانم دور خودم میچرخم همش تا بمیرم  💀از شرقش اومدم مرکزش دوباره شوهرم میخواد برم گر دونه شهر خودم اینم شانس من 🤣

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

کاش منم مثل بعضیا ازاد بودم ولی یه بدبختی ام که نمیتونم جز دانشگاه جای دیگه برم

من میتونم

ولی مثلا بری اونجا تجریش طرف عاشقت شه بعد بگی مثلا من پایین شهرم منصرف نمیشه

آره ديگه آيه نازل نشده كه حتما بايد تو يه شرايط بمونين خيلي پيشرفتاي بيشتر از دوستت ديدم😁

اقا مثلا پسره عاشقت شه بهش بگی من پایین شهرم منصرف نمیشه؟اگه اینجوریه از فردا برم بشینم تو خیابونای تجریش😂😂😂

بگوووو

اقا مثلا پسره عاشقت شه بهش بگی من پایین شهرم منصرف نمیشه؟اگه اینجوریه از فردا برم بشینم تو خیابونای ...

عزيزم دختري ميشناسم وضع مالي خيلي بدي داشتن در حدي كه لباساي كهنه ديگران رو ميپوشيد با پسري آشنا شد كه تو سويد زندگي ميكرد ازدواج كرد رفت اونجا

عزيزم دختري ميشناسم وضع مالي خيلي بدي داشتن در حدي كه لباساي كهنه ديگران رو ميپوشيد با پسري آشنا شد ...

وای چحوری اخه چجوری مخشو زدددد منمممم میخوام

جالبه كه بدوني پسره مخ دختره رو زد 😁 دختره با خواهرزاده ي اون آقا همكلاسي بود تو تماس تصويري ديدتش

:))))وای تازه پسره اومده مخ دختره رو زده اقا یعنی چییی

از فردا پاشیم بریم بالا شهر تو خیابوناش بشینیم😂😂😂😂