2777
2789

خانوما موفقیت از نظر همه متفاوته ومیتونه غلبه بر یک ترس باشه یا فوق‌العاده بودن تو یک حرفه ویا پایان رسوندن کاری که انتظارش  رو نداشتین🥰

من خودم میخواستم انصراف بدم از رشته دانشگاهیم چون سخت بود و همه انصراف میدن 

از آب عمیق ترس داشتم با حسرت گوشه استخر می‌نشینم وبه دوستام نگا میکردم الان ۶متر رو هم میرم

رانندگیم افتضاح بود ولی الان خیلی حرفه ای شدم 

الان در تلاش برای لاغری ام🐣۱۰کیلو کم کردم حدودا ۱۴مونده

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

همین که دارم سه تا بچه کوچیک رو به شیوه درست و صبورانه بزرگ میکنم،راضی ام از خودم 😉

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

باریکلا چطوری ترست از آب و رانندگی رو گذاشتی کنار چقد طول کشید 

راستش من آدم ب شدت تنبلی بودم ولی نشستم درس خواندم و همین درس خیلی کمکم کرد باعث شد شغل خوبی پیدا کنم با آدمای بهتری آشنا بشم و..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باریکلا چطوری ترست از آب و رانندگی رو گذاشتی کنار چقد طول کشید راستش من آدم ب شدت تنبلی بودم ولی نشس ...

دقیقا منم درسم دلیلی بر پیدا کردن شغل خوب شد

یک سال تونستم شنا یاد بگیرم

دوسال رانندگی 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

توی گرونی داریم زندگی میکنیم و هنوز ادامه میدیم

به خدا حرفت حقه یه کوچولو پس انداز داشتم میخواستم سکه پارسیان بخرم یک گرمی ۵۶۰۰پولم جور بود

امروز دیدم شده ۶۳۰۰ من تا کی جمع کنم بلکه بتونم بخرم🥺