2777
2789
عنوان

اونایی که فرهنگیان میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 44 پست
ورودی ۱۴۰۳داریم بگو ازشون بپرسم سوال داری؟

من می‌خوام کنکور فرهنگیان بدم 

بعد تجربی ام و تهرانم 

میخواستم ببینم مثلا تو کنکور خودم و کنکور فرهنگیان و معدلم ترازاشون در چه حد باشه که اگه در کنارش مصاحبه هم خوب بدم قطعا قبولم 

من می‌خوام کنکور فرهنگیان بدم بعد تجربی ام و تهرانم میخواستم ببینم مثلا تو کنکور خودم و کنکور فرهنگی ...

ازشون میپرسم میگم بهت 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای از دست این تأسیسات

ما ی بار هممون تو سالن بودیم مرده اومد بالا و مارو دید بعد گفت یالله🫥

تقصیر مرداس کلا 

الکی نگران نشو اون سرپرست ها دغدغه بیشتر دارن تا گزارش تو به حراست..

🎀🌸🍓🌱

وای از دست این تأسیساتما ی بار هممون تو سالن بودیم مرده اومد بالا و مارو دید بعد گفت یالله🫥تقصیر مر ...

مرسییی🤌🏻🌱

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بعد ی سوال دیگم داشتم ازتون الان تو دوران دانشجویی چقد حقوق میگیرین واسه فرهنگیان؟

خوابگاهی۵تقریبا

ترددی ۸تقریبا