2777
2789
عنوان

اونایی که فرهنگیان میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 44 پست
نه چه داستانی بشهمگه از روی عمد بوده

چه بدونم ولا شما فررهنگیانی؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه بی حجابی تو خوابگاه ؟گندش بزنن

ببین اگه اون سرپرسته که دیده نره چیزی بگه مشکلی پیش نمیاد 

و اینکه اگه از بچه های دیگه که دیدنت نرم بگن اوکیه‌ 

چون خیلی از بچه ها از عمد ازینکارا میکنن

ببین اگه اون سرپرسته که دیده نره چیزی بگه مشکلی پیش نمیاد و اینکه اگه از بچه های دیگه که دیدنت نرم ب ...

بقیه بچه ها ندیدن به سرپرستم گفتم که متوجه نشدم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

چه بدونم ولا شما فررهنگیانی؟

آره خوابگاهی بودم روی مسائل اعتقادی حساسیت زیادی هست اما نه اینکه غیر عمدی یه لحظه نمی دونستی تعمیرکار داخل خوابگاهه بخوان برات مشکل ایجاد کنن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خب پس اگه سرپرست هم چیزی نگه اوکیه

اون فامیلتون کدوم پردیسع؟؟

بعد میشه حالا یه سوال بپرسم ازت عزیزم؟

بپرسید

شما ورودی ۴۰۳ هستین؟

نه

اهان باشه ممنونم

ورودی ۱۴۰۳داریم بگو ازشون بپرسم سوال داری؟