2777
2789
عنوان

بووژانم

| مشاهده متن کامل بحث + 8868 بازدید | 218 پست
این بزرگترین اشتباهی هست که ممکنه انجام بده با این کار باید فاتحه ی زندگیش رو بخونه این روزا تموم م ...

عزیزم خب مسئله به این بزرگی رو هم ک نمیشه ب روش نیاورد که؟؟؟

حالا یه شوهری باشه که از کاه کوه نسازه و الکی بحث نکنه و دل خانومشو نشکنه یه چیزی

وقتی مرد سر یه چیز خیلی بیخود دل خانومشو اینجوری بشکنه زندگی سرد نمیشه؟؟؟

بعد اگه زن بیاد این مسئله رو بگه زندگیشون یرد میشه ؟؟؟عجببب 

عدالت حتی اگه وجود هم نداره خودتون باید ب وجودش بیارید وقتی اینجوری دلتو میشکنه و طرف خانوادشو میگیره سر هر مسئله هیچ و پوچی ک باعث میشه زن جلو خانواده خودش هم بخاطر همچین مسئله بی ارزشی خار بشه پس باید شوهره هم یخورده دلش بشکنه بلکه ب خودش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب مسئله به این بزرگی رو هم ک نمیشه ب روش نیاورد که؟؟؟ حالا یه شوهری باشه که از کاه کوه نسازه ...

من چنین منطقی رو نمی پذیرم

اگر قرار به ادامه این زندگی باشه بهتره این موضوع مطرح نشه

به نظر من شوهر بووژان سرخورده ی این مسئله هم هست و چون هیچ کس مثل مادر فرزندش رو نمیشناسه مادرش خشم نهفته ی پسرش رو به نفع خودش شعله ور کرده

راه نجات بووژان ارتباط قوی با شوهرش و دوری از خانواده شوهرش هست 

زنده باشی آبجی.دلم داغونه بدجور.انگار که دارن چنگ میزنن به قلبم از مادرشوهر و شوهرم.خیلی بده آدم از ...

بوژان جان چیشدی؟؟کجایی ؟

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓

الهی دورت بگردم که تو اینقدر خانومی 

هرکی بهت بد گفته 

خودش و ذاتش بده که چشماش کور شده و نمیتونه خوبی های تو رو ببینه عزیزم 

اصلا به اینجور افراد توجه نکن 

اینها پر از کمبود هستن و گاها حسود 

هرجایی نخاله پیدا میشن 

اهمیت نده عزیزم‌

الهی دورت بگردم که تو اینقدر خانومی  هرکی بهت بد گفته  خودش و ذاتش بده که چشماش کور شده ...

سلام آبجی فاطمه.درست میگی نمیشه جلوی زبان و رفتار ادم ها رو گرفت ولی کاش برای رفتارهاشون علتی داشتن

عزیزم خب مسئله به این بزرگی رو هم ک نمیشه ب روش نیاورد که؟؟؟ حالا یه شوهری باشه که از کاه کوه نسازه ...

بانوی مهربون منم میخوام دلشون بشکنه اما چه طوری.داداشم کم بهشون حرف زد؟خودمم که تا میخوام حرف بزنم سریع داد میزنه چون نمیخواد حرفی غیر حرف مادرش بفهمه